banner359

İtso Heyetinden Salman'a Ziyaret

11 Ekim 2017 Çarşamba 17:59 2017-10-11 18:08:18
İtso Heyetinden Salman'a Ziyaret

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yöneticileri, bir süre önce AK Parti İl Başkanı olarak atanan Ayhan Salman’ı ziyaret  etti.

İTSO Meclis Başkanı Sadık Gülerer, yönetim kurulu üyeleri ile Genel Sekreter Mustafa Şentürk'ten oluşan İTSO heyeti adına konuşan İTSO Başkanı Metin Anıl, siyasi partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu söyledi. Ayhan Salman'ın geçmişte İTSO'da meclis üyesi olarak görev yaptığını ve bu sırada birlikte çalışma fırsatı bulduklarını vurgulayan Anıl, "İş dünyasının içinden gelen birinin iktidar partisinin il başkanı olmasını çok önemsiyoruz. Salman, iş dünyasının dertlerini çok iyi biliyor. Yaşadığımız sıkıntılara çare bulma noktasında önemli bir rol üstleneceğine inanıyoruz" dedi.

Bursa'nın ve İnegöl'ün önemli bir üretim merkezi olduğuna dikkat çeken Başkan Metin Anıl, ülkemizde yer altı zenginliklerinin kısıtlı olduğunu belirterek, Türkiye'nin en önemli zenginliğinin müteşebbisleri olduğunu söyledi. Müteşebbislere herkesin sahip çıkması ve destek vermesi gerektiğini belirten Başkan Metin Anıl şöyle konuştu:  "Milletlerin gücü artık silahla, topla, tüfekle değil, girişimcilikle ölçülüyor. Girişimcilik hem zenginlik hem de işsizliği önlemek için önemlidir. Çünkü işsiz olan kişi mutsuzdur. Ülkemizde her yıl 1 milyon kişiye iş bulmak zorundayız. Ülkemiz 35 yıl önce 3 milyar dolar ihracat yapıyordu. Bunun yüzde 90'ını tarım ürünleri oluşturuyordu. Bugün 160 milyar dolar ihracatımız var, yüzde 90'ını sanayi üretimleri oluşturuyor. Bugünlere girişimcilerimizle geldik. Bu nedenle girişimcilerimizin önündeki engelleri kaldırmamız gerekiyor. İş dünyası temsilcileri olarak bizler elimizden geleni yapıyoruz. Siyasetçilerimizin de bize destek olmasını bekliyoruz."

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Bursa'da çalışan, üreten, şehrine katkı koymak için çabalayan her kesimden insanın yanında olduklarını, bir dönem aktif görev yaptığı İTSO'nun çalışmalarını çok iyi bildiğini vurguladı. İnegöl'ün Bursa'nın önemli üretim merkezlerinden biri olduğuna işaret eden Ayhan Salman, "İnegöl'ü, Bursa'yı ve Türkiye'yi büyütmek için bana düşen her türlü desteği yapmaya ve her türlü iş birliğine hazırım" dedi.

Son Güncelleme: 11.10.2017 18:08
Anahtar Kelimeler:
InegölİTSO
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<