banner359

Fener’e Iyi, Trabzon’a Kötü Haber

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. Caner Erkin ise antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.Can...

13 Eylül 2014 Cumartesi 14:28
Fener’e Iyi, Trabzon’a Kötü Haber
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. Caner Erkin ise antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.
Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde yapılan antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Ardından 3 gruba ayrılan oyuncular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Daha sonra dar alanda yapılan çift kale maçın ardından antrenman, oyuncuların bireysel çalışmalarıyla son buldu.
Öte yandan Raul Meireles ve Egemen Korkmaz özel program dahilinde çalışmalarını sürdürürken, A Milli Takım’ın İzlanda ile oynadığı maçta sakatlık yaşayan Caner Erkin ise antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<