banner359

Kadın Girişimciler Şenliği Bugün

22 Haziran 2017 Perşembe 12:21 2017-06-22 12:27:13
Kadın Girişimciler Şenliği Bugün

 İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası´nın olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen 2. Kadın Girişimciler Şenliği bugün yapılacak.

Belediye Nikâh Dairesi önündeki şenlikte sahibi ya da yöneticisi kadın olan İTSO üyesi firmaların hizmet ve ürünleri sergilenecek.

İTSO Başkanı Metin Anıl, ilki geçen yıl yapılan şenliğin geleneksel hale getirileceğini belirterek, kadın girişimciliğin özendirilmesi ve yaygınlaştırılmasına katkıda bulunması açısından şenliğin önemli olduğunu söyledi. Şenlikte, çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren kadın girişimcilere ait hizmet ve ürünlerin tanıtılacağını kaydeden Anıl, ´Şenliğimize gelen özellikle kadın ziyaretçiler, hali hazırda iş haşatının içinde olan kadınların başarısını, gücünü görerek kendilerinin de bir iş sahibi olabileceğini düşüneceklerdir.  Bu etkinlik, onların iş yaşamına atılması için motive edici bir unsur olacaktır. Oda olarak kadınların iş dünyasına daha çok katılması için başta eğitim programları olmak üzere her türlü desteği veriyoruz. Kadınların iş hayatında sayısının çoğalması ülke ekonomimizi de güçlendirecektir´ dedi. 

Son Güncelleme: 22.06.2017 12:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<