banner359

Karatede Türkiye 3.'sü İnegöl'den

25 Nisan 2017 Salı 09:54 2017-04-25 10:15:46
Karatede Türkiye 3.'sü İnegöl'den

 İstaş Kentaş Ortaokulu öğrencilerinden Kübra Yazıcı karate dalında Türkiye üçüncüsü oldu. 12 Nisan 2017 tarihinde Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenen Türkiye şampiyonasında büyük bir mücadele veren Yazıcı, rakiplerini geride bırakarak Türkiye üçüncüsü oldu.

Daha önce katıldığı Bursa, Aksaray, Sakarya, Yalova şehirlerinde düzenlenen bölgesel turnuvalarda yedi şampiyonluk ve bir bronz madalya kazanan Kübra Yazıcı, bu başarılarını Türkiye turnuvasında kazandığı bronz madalya ile taçlandırdı. Kazandığı madalya ile Türk Milli Takımına davet edilen sporcu gelecek aylarda ülkemizi uluslar arası müsabakalarda da temsil edecek.

 İstaş Kentaş Ortaokulu Müdürü Orhan Erdoğan Türkiye birincisi olan Kübra Yazıcı’yı başarısından dolayı kutlayarak, “Öğrencilerimizin akademik başarıları kadar hayatın her alanında ilgi ve istidatları doğrultusunda başarılı olmaları için imkanlar hazırlıyoruz. Kübra Yazıcı kızımız geçen yılda Bursa şampiyonu olmuştu. Bu sene başarısını arttırarak Bursa birinciliğinden sonra Türkiye üçüncüsü olmuş ailesini ve okulumuzu bizleri gururlandırmıştır. Öğrencimizi tebrik ederken ,bu başarıda emeği geçen başta hocalarına ve her türlü desteği sağlayan ailesine şahsım ve öğretmenlerimiz adına sonsuz teşekkür eder kızımızın başarılarının devamını dilerim ” dedi.

Son Güncelleme: 25.04.2017 10:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<