banner359

Kasa Hırsızları Tek Tek Yakalanıyor

18 Temmuz 2017 Salı 16:51 2017-07-18 16:59:30
Kasa Hırsızları Tek Tek Yakalanıyor

 İnegöl’de bir inşaat firmasını soyan kasa hırsızları tek tek yakalanıyor. Geçtiğimiz aylarda ikisi yakalanan  hırsızların, dün de diğer ikisi yakalandı.

23 Mayıs 2017 tarihinde gece saatlerinde Alanyurt bölgesindeki inşaat firmasının bürosuna giren ve 200 kiloluk kasayı çalan 5 hırsız kayıplara karışmıştı. İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin geniş kapsamlı çalışması sonucunda hırsızlardan M.U. ile Y.Y. yakalanarak çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmışlardı.
İKİSİ DAHA YAKALANDI
Diğer hırsızların peşini bırakmayan İnegöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile işbirliği yaparak hırsızların yerini tespit ettiler. Bursa’nın Görüklü bölgesinde ikamet ettikleri tespit edilen hırsızlar dün düzenlenen operasyonla yakalandılar. Yakalanan iki hırsız da İnegöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındılar.
Yakalanan Eyüp A. ile Remzi Ç. Mahkemeye çıkarıldı.
KASA BARAJDAN ÇIKARILMIŞTI
Hırsızlık olayında çalınan kasa Babasultan barajından çıkıralarak işyeri sahibine teslim edilmiş, hırsızlık olayında kullanılan araç ise bulunmuştu.

Son Güncelleme: 18.07.2017 16:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<