banner359

Kiracı-Ev Sahibi Kavgasında Ortalık Karıştı

16 Mayıs 2017 Salı 21:30 2017-05-16 21:35:00
Kiracı-Ev Sahibi Kavgasında Ortalık Karıştı

 İnegöl'de ev sahibi ile kiracılar arasında çıkan kavgada taşlar, sopalar konuştu. Sokağa taşan ve 10 kişinin yaralandığı şiddetli kavga, Çevik Kuvvet ve ekiplerin müdahalesi ile zorlukla sonlandırıldı.

Edinilen bilgilere göre; 12 Mayıs Cumartesi günü İnegöl´ün Süleymaniye Mahallesi Dürüst sokakta apartmanda ev sahibi kadın 39 yaşındaki Medine Y. İle üst katındaki kiracıları olan Suriye uyruklu kadınlar arasında tartışma çıkmıştı. Bir anda kavgada dönüşen olayda ev sahibi 39 yaşındaki Medine Y. Yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı.

Bu olayı öğrenen Almanya´daki eski eşi Ali C., apar topar işlerini bırakarak Almanya´dan İnegöl´e geldi.

ORTALIK KARIŞTI

Eski eşinin yanına gelen Ali C., eski eşini döven kiracıları Suriyeliler ile tartışma yaşadı. Suriye uyruklu kadın kiracıların evlerine 20´den fazla kişiyi aldıkları gerekçesiyle uyarılarda bulunan Ali C. İle kiracılar arasında çıkan tartışmaya evdeki Suriyeli erkeklerde karışınca ortalık karıştı.

APARTMANDA ÇIKAN KAVGA SOKAĞA TAŞTI

Apartmanda çıkan kavga bir anda sokağa taştı.

SOPALAR KONUŞTU

Sokağa taşan kavgada taşlar ve sopalarda havada uçuştu.

POLİS MÜDAHALE ETTİ

Mahalle sakinlerinin de sokağa dökülmesiyle daha da büyüyen olaya emniyet ekipleri sevk edildi.

ÇEVİK KUVVET MÜDAHALE ETTİ

Toplumsal olaya dönüşmesine engellemek için olay yerine gelen bütün emniyet ekipleri taraflara müdahale ettiler. Olay yerine çevik kuvvet ekipleri de sevk edilince kavga daha da büyümeden sonlandırıldı.

10 YARALI

Kavga sonucunda 8´i Suriyeli olmak üzere 10 kişi hafif şekilde yaralandı.

GÖZALTINA ALINDILAR

Kavgaya karışarak hafif şekilde yaralanan Suriye uyruklu 16 yaşındaki Ayeh Hicazi, 20 yaşındaki Muhammed Hicazi, 17 yaşındaki Seca Dabuul, 23 yaşındaki Muhammed Dabuul, 21 yaşındaki Nesrin Heyruku, 24 yaşındaki Safa Dabuul, 23 yaşındaki Ahmet Dabuul ve 30 yaşındaki Yahya Lusi ile ev sahibi Ali C. Ve eski eşi Medine Y. Ekiplerce hastaneye götürülüp tedavi edildiklerinden sonra gözaltına alındılar.

Olayla alakalı tahkikat sürüyor.

Son Güncelleme: 16.05.2017 21:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<