banner359

3’ü Toprağa Verildi

Isparta-Antalya karayolunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odası’nın 3 üyesi, memleketleri Afyonkarahisar’da toprağa verildi.13 kişinin öldüğü kazada hayatını kaybedenlerden 3’ü...

14 Eylül 2014 Pazar 19:05
3’ü Toprağa Verildi
Isparta-Antalya karayolunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odası’nın 3 üyesi, memleketleri Afyonkarahisar’da toprağa verildi.
13 kişinin öldüğü kazada hayatını kaybedenlerden 3’ü Afyonkarahisar’da öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Kazada hayatını kaybedenlerden Suat Esen (18) için İmaret Camiinde cenaze töreni düzenlendi. Afyonkarahisar Belediyesi’ne ait cenaze aracı ile cami avlusuna getirilen Esen’in naşı musalla taşına konulurken, aile üyeleri sinir krizleri geçirdi. Aile üyelerini yakınları sakinleştirmeye çalışırken, bazı aile fertlerinin baygınlık geçirdikleri gözlendi. Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici’nin de katıldığı cenaze törenine çok sayıda esnaf ve vatandaşta katıldı. Esen’in cenazesi kılınan cenaze namazı sonrası Afyonkarahisar Belediyesi Kocatepe Asri Mezarlığı’ndan toprağa verildi.
Diğer cenaze töreni ise Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Tan’ın kardeşi Erkan Tan için yapıldı. Ataköy Merkez Camii’nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazına Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Tan ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazının ardından Tan’ın cenazesi Ataköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Son cenaze töreni ise Sinanpaşa ilçesine bağlı Küçükhöyük beldesinde Akın Balkan (28) için yapıldı. Balkan’ın cenazesi ilkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası belde mezarlığında toprağa verildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<