banner359

Kız İmam Hatip Lisesi Sosyal Bilimler Lisesi Binasına Taşındı

20 Eylül 2017 Çarşamba 18:52
Kız İmam Hatip Lisesi  Sosyal Bilimler Lisesi Binasına Taşındı

Yaklaşık 2 hafta önce depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle Bursa genelinde yıkım kararı alınan 16 okuldan 1’i olan İnegöl Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi,  Sosyal Bilimler Lisesi’nin binasına, Sosyal Bilimler Lisesi ise Dörtçelik Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nin eski binasında ki bir blok’a taşındı.

YIKIM KARARI ÇIKMIŞTI 
Okulların açılmasına 1 hafta kala Bursa Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Bursa genelinde 16 okul için,depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkım kararı alınmıştı. Bu okulların içerisinde ise İnegöl’den Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bulunuyordu. 

İNEGÖL LİSESİ BİNASINA TAŞINDI 
Yıkım kararı çıkarılan ve boşaltılması gereken Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yeni eğitim-öğretim yılına, eski İnegöl Lisesi’nin bulunduğu bina olan ve geçtiğimiz eğitim yılında Sosyal Bilimler Lisesi olarak hizmet veren binaya taşındı.

SOSYAL BİLİMLER LİSESİ TAŞINDI 
Sosyal Bilimler Lisesi ise, geçtiğimiz yıllarda Dörtçelik Endüstri ve Meslek Lisesi’nin hizmet verdiği binanın bir bloğunda eğitim-öğretime devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
InegölKızImamhatip
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<