banner359

Kızının Sevgilisini Öldüresiye Dövdü!

.

16 Ocak 2015 Cuma 17:40 2015-01-16 18:38:20
Kızının Sevgilisini Öldüresiye Dövdü!
Ahmet Türkel Çevre yolu 1 etap sonunda meydana gelen olay da, iddiaya göre bir baba, kızını kaçıran genci yakalayarak, beyzbol sopasıyla öldüresiye dövdü. İki kişinin beyzbol sopaları ile dövdüğü genç, ağır yaralandı. Olayın ardından öfkeli baba, emniyet ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
KIZINI 5 KEZ KAÇIRMIŞ!
Saat 15.30 sıralarında iddiaya göre  Z.A.’nın babası E.A ve yanındaki kimliği tespit edilemeyen kişi, kızını kaçırdığı iddia edilen 20 yaşındaki Doğukan.Ç.’la yolda denk geldi. Kızın babası ile genç arasında yaşanan kovalamaca da, E.A, iddiaya göre kızını 5 kez kaçırdığı gerekçesiyle D.Ç’ı Çevreyolu 1. etap sonu mevkiinde yakaladı. 
BEYZBOL SOPASIYLA ÖLDÜRESİYE DAYAK
Öfkeli baba E.A ve beraberindeki arkadaşı ile birlikte yanında getirdiği beyzbol sopaları ile 20 yaşında Doğukan Ç.’a vurmaya başladılar. Sokak ortasında genç çocuğu öldüresiye döven şahıslar, vatandaşların ve emniyet ekiplerinin müdahalesi sonucunda ayrıldı. 
AĞIR YARALANDI
Kavga sonucunda ağır yaralanan genç, olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı. 
Öfkeli baba emniyet ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınırken, beraberindeki kimliği tespit edilemeyen şahıs kayıplara karıştı.
Olayla alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.

Son Güncelleme: 16.01.2015 18:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sedat Ünlüsoy 2015-01-18 19:24:24

Hatalı konuşmayalım sana sesleniyorum keki Ahmedinejad oğlu özgür bu Doğukan sen tezgah getirip bunlara sebep oldun benimle de işin varmış kahpelik yapma da karşıma çık ben inegöl lüyum adresimdebelli atarını goreyim bedelleri vardır hayatta herseyin ama maddi ama manevi bu bedeli odeyeceksin

Avatar
sedat Ünlüsoy 2015-01-18 19:29:09

Kızı çocuk değil her defasında kız çocuğu kaçırdı beni tehdit eden özgür karşıma çık kahpelik yapma

Avatar
berra 2015-01-19 22:04:39

bu haberlerde her şey neden sansürsüz yayınlanıyor.

<