banner359

KOM'dan kaçak sigara operasyonu

.

04 Mayıs 2015 Pazartesi 16:19 2015-05-04 16:23:15
KOM'dan kaçak sigara operasyonu

 İnegöl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerinin 2 Tır’a yönelik düzenlediği operasyonla 4 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Dün akşam saatlerinde istihbarı bilgiye göre harekete geçen İnegöl KOM ekipleri, Bursa-Ankara Karayolu üzeri Kaplan petrol mevkiinde pusuya yattı. Doğu illerinden İnegöl’e kaçak sigara sevkiyatı yapan 2 Tır, ekipler tarafından durdurularak arandı.

SUNROOFTA KAÇAK SİGARA

Durdurulan Tır’ların çekici ve dorse kısımlarında arama yapıldı. Yapılan aramalarda da çekici kısmında bulunan Sunroof, döşeme içleri ve koltuk altlarında 2 bin 500 adet kaçak sigara ele geçirildi. Operasyon da Tır sürücüleri S.K. ile A.A. gözaltına alındı.

YATAK ODASINDA KAÇAK SİGARA

Yapılan operasyon, Kaçak sigaraların sevkiyatı yapıldığı T.Ö.’nün evi ve işyerinde de sürdü. T.Ö.’nün evine ve iş yerine yapılan ikinci operasyonda 2 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Operasyonlarda evin yatak odasında ve işyerinin gizli bölümlerinde kaçak sigaralar ele geçirildi.

2 operasyon sonucunda da toplamda 4 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi. Tır sürücüleri S.K. ile A.A. ile kaçak sigara ticareti yapan T.Ö. gözaltına alındı.

Son Güncelleme: 04.05.2015 16:23
Anahtar Kelimeler:
InegölHaberKaçakKom
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<