banner359

Konferansa Davet:“Kudüs Benim Emanetim”

03 Ağustos 2017 Perşembe 11:00 2017-08-03 11:08:05
Konferansa Davet:“Kudüs Benim Emanetim”

 Aliya Düşünce Derneği Başkanı Ahmet Sert, Cuma günü düzenlenecek olan “Kudüs Benim Emanetim” adlı konferansa tüm İnegöl halkını davet etti.

Dernek Başkanı Ahmet Sert, “Aliya Düşünce Derneği olarak yeni dönem çalışma takvimimizi oluşturmuş bulunmaktayız. Bir takım elle tutulur, insana dokunan, topluma faydalı yeni kuşakları fikri, zihni ve düşünsel olarak zinde tutmak ve tutabilmek adına doğru bir bilincin inşası için ‘Kudüs Benim Emanetim´ adlı bir konferans, bir söyleşi tertiplemiş bulunmaktayız. Konferansımız ve söyleşimiz İnegöl Kent Müzesi konferans salonunda 4 Ağustos Cuma akşamı Dr. Süleyman Gündüz´ün katılımıyla şiir dinletisi ve konferansımız saat 21.00´da gerçekleştirilecektir. Siyonist İsrail Devleti, dönem dönem İslam dünyasının adeta sabrını tepkisini duyarlılığını test edercesine, Müslümanların sinir uçlarına dokunarak, Mescidi Aksa´da ibadet edilmesini engellemek, bazen metal detektörler koyarak, bazen geri çekerek bazen 50 yaş altının mescide girmesini engelleyerek zulüm baskı ve şiddetine dönem dönem sürdürmeye devam ediyor. Sorumluluk sahibi Müslümanlar olarak bu durumu Siyonist İsrail devletinin nefretle kınamanın yanında, Kudüs bizim emanetimiz, namusumuz, izzeti şerefimiz, ilk kıblemize karşı doğru bir bilinç inşasına şiddetle ihtiyaç vardır” şeklinde konuştu.

Müslümanların kendisine gelmesi gerektiğini belirterek konuşmalarını sürdüren Sert, “İlgisizlikten, duyarsızlıktan kalan bugünün Müslümanları toparlanmalı, kendine gelmeli ve tekrar Kudüs Benim emanetim diyerek canlı tutmalı ve gereğini yapmalı. Gaflete asla düşmemelidir. Bu duygu ve düşünce ile 4 Ağustos Cuma günü İnegöl Kent Müzesi konferans salonunda Dr. Süleyman Gündüz Beyefendinin sunumuyla Kudüs Benim Emanetimdir adlı söyleşi ve konferansa tüm ilçe halkımızı davet ediyoruz” dedi. 

Son Güncelleme: 03.08.2017 11:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<