banner359

Köpeği Gözcü Bıraktı, Hırsızlık Yaptı

28 Temmuz 2017 Cuma 15:10 2017-07-28 15:12:23
Köpeği Gözcü Bıraktı, Hırsızlık Yaptı

Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde meydana gelen olayda köpeği ile birlikte 2 Aile Çay Bahçesini soyan hırsız güvenlik kameralarına takıldı.

Edinilen bilgilere göre olay önceki gece Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde meydana geldi. Gece 03.00 sularında köpeği ile birlikte park içerisinde keşif yapan hırsız önce Ayhan Ö.'ye ait çay bahçesine tornavida yardımıyla pencereyi kırarak girdi. Burada yaklaşık 6 Bin TL değerinde ki laptop,tablet bilgisayar ve kumbarayı çalan hırsız köpeği ile birlikte İsmail Ç.'ye ait Çay Bahçesine yöneldi. Çay Bahçesinde bulunan alarmlar görerek yanında bulunan büfeye giren hırsız buradan eli boş döndü. Köpeği ile birlikte gitmek isteyen hırsız güvenlik görevlilerini fark edince köpeğinin tasmasından tutarak olay yerinden ayrıldı.

Sabaha karşı 10.00 sularında büfenin penceresinin kırıldığını fark eden İsmail Ç., durumu Emniyet ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelerek inceleme yapan emniyet ekipleri şahsı tespit etmek için çalışmalara başladı.

Köpekli hırsızın rahat tavırları ise dikkatlerden kaçmadı. 

Son Güncelleme: 28.07.2017 15:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<