Köprülü Kavşakta Çökme

11 Mayıs 2016 Çarşamba 14:03
Köprülü Kavşakta Çökme
İnegöl'de Hikmet Şahin Köprülü Kavşağı’nda toprak kayması meydana geldi. Köprünün istinat duvarının bir kısmı çöktü.
Bursa Valisi Münir Karaloğlu tarafından geçen yıl temeli atılan İnegöl Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Hikmet Şahin Köprülü Kavşağı’nın önce Ankara-Bursa istikameti trafiğe açıldı. İnegöl’ün transit yol güzergahında olması sebebiyle trafik akışını rahatlatmak için temeli atılan kavşak, Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından inşa edildi. Trafik yoğunluğunun en fazla yaşandığı bölgede yapılın köprülü kavşak, 4 kollu yonca görünümlü, 77 dönümlük arazi üzerine kuruldu. 17,6 milyon liraya mal olan kavşağın yaklaşık 32 dönümü yeşil alan olarak ayrılırken, hem şehirlerarası seyreden araçların hem de yayaların kullandığı noktaya yapılan kavşakla, birçok kazanın önüne geçilmesi hesaplandı.
Köprülü kavşağın OSB istikametine gidişinde istinat duvarı çöktü. Yağmur sebebiyle çöken istinat duvarındaki taşlar yayaların kullandığı kaldırımı kapattı. Yol üzerine dökülen taşlar tehlike arz ederken, İnegöl Belediyesi yetkilileri, kavşağın Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını ve durumun Büyükşehir’e iletildiğini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ajda Şentürk 2016-05-12 10:05:12

ne bekliyorsunuz ki bunların yapacağı iş bu kadar olur!

banner366

<