banner359

Kosova'da Anlamlı Yarışma

19 Ocak 2017 Perşembe 11:46 2017-01-19 11:48:20
Kosova'da Anlamlı Yarışma

 Geçtiğimiz günlerde Kosova Eğitim Kurumları´nda düzenlenen Değerler Eğitimi kapsamındaki Güven ve Özgüven konulu “Veliler Yarışıyor” afiş tasarım etkinliği yapılan ödül töreniyle sonlandırıldı.

Öğretmen, öğrenci, veli üçlü koordinasyonuna dikkat çekmek ve Değerler Eğitimini etkin işlemek amacıyla düzenlenen yarışma, velilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Yarışma sonucunda 1. sınıflarda Sümeray Şahin birinci olurken, Fatma Çiftçi ikinci, Derya Şahin ise üçüncülüğü elde etti. 2. sınıflarda ise birinciliği Aysel Günaydın kazanırken, Figen Ünlü ikinci, Berna Avşar üçüncü oldu. 3. sınıflarda Öznur Şenol birinci, Dilek Dursun ikinci, Revşan Taşdemir üçüncü oldu. Yarışmanın kapsadığı son sınıf olan 4. sınıflarda ise Özgür Ekin birinci, Ebru İnal ikinci, Melike Acar ise üçüncü oldu.

Yarışmayı düzenleyen Kosova Eğitim Kurumları öğretmenlerinden Zeynep Bektürk ve Zuhal Karahan, amaçlarının öğrencilerin Değerler Eğitimi projesine aileleri ile birlikte katılarak aile zamanlarını kaliteli geçirmeleri sağlamak olduğunu belirttiler. Ayrıca öğrencilerin aileleri ile birlikte katıldıkları etkinlikleri daha da benimsediklerini düşündüğünü söyleyen Karahan, bu tür etkinliklere devam edeceklerini söyledi.

Hazırlanan plaketleri velilere takdim eden Kosova Eğitim Kurumları Kurucusu Devrim Kosova ise, okul olarak veli-okul işbirliğine her zaman önem verdiklerini, sağlıklı bir eğitim-öğretim süreci için bunun şart olduğunu bildirdi. Velilerinin öğrencilere verdikleri destekten ötürü her zaman mutluluk duyduklarını belirten Baştürk, bu etkinlik ile bu iş birliğinin taçlandığını söyledi. 


Son Güncelleme: 19.01.2017 11:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<