banner359

Kosovalı çocuklar yerinde öğreniyor

27 Mart 2017 Pazartesi 15:59 2017-03-27 16:02:10
Kosovalı çocuklar yerinde öğreniyor
Kosova Eğitim Kurumları 4. Sınıf öğrencileri sınıf öğretmenleri Nalan Göçer ve Filiz Kayalı nezaretinde kamu kuruluşlarını ziyaret etti.
Sosyal Bilgiler dersine ait ‘resmi kurum ve sivil toplum kuruluşları’ konusu kapsamında bir takım ziyaretlerde bulundular. Öğrenciler gezi kapsamında Kaymakamlık, Nüfus Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kurumu, Tüketici Hakları Birliği(TÜKODER) ve Türk Hava Kurumu’nu ziyaret ettiler.

4/B Sınıf Öğretmeni Nalan Göçer konuyla ilgili olarak “Kurum olarak öğrencilerimizi yapılandırmacı eğitim anlayışına uygun olarak yetiştirmeye özen gösteriyoruz. Derslerde işlediğimiz konuların somutlaşması noktasında bu ziyaretler büyük önem taşıyor. Biz de bugün Sosyal Bilgiler dersine ait bir konuyu yerinde görerek öğrencilerin kavramasını amaçladık” dedi.
4/A Sınıf Öğretmeni Filiz Kayalı ise “Eğitim yalnızca okullarda değil okul dışında da yapılabilecek bir olgudur. Öğrencilerimiz öğrenmeleri gereken konuları o konunun muhatabı birinci ağızlardan duyduklarında daha hızlı kavrıyorlar. Gittiğimiz tüm kamu kurumlarında görev alan kişiler öğrencilerimizin meraklı sorularını büyük bir özveriyle cevaplandırdılar. Onlara bu durumdan ötürü teşekkür ederim. Kurum olarak bu ve benzeri gezilerimiz devam edecek” dedi.


Son Güncelleme: 27.03.2017 16:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<