banner359

Kosovalı küçük ressamdan büyük başarı

28 Kasım 2016 Pazartesi 18:45 2016-11-28 19:05:32
Kosovalı küçük ressamdan büyük başarı

 Bursa Organize Sanayi Bölgesi´nin 55. kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen okullararası resim yarışması sonuçlandı.İnegöl Özel Devrim Kosova Ortaokulu Öğrencisi Mustafa Ulama Resim Yarışmasında Bursa Birincisi Oldu.

Bursa ile ilçelerindeki devlet ve özel okulların 5, 6 ve 7. sınıflarını kapsayan yarışmada, öğrenciler 55. kuruluş yıldönümünü kutlayan Türkiye´nin ilk Organize Sanayi Bölgesi´nin Bursa´ya ne kattığını çizgilerle anlattılar. 13 okuldan 51 öğrencinin katıldığı yarışmada İnegöl Özel Devrim Kosova Ortaokulu’ndan Mustafa Ulama 1., Namık Kemal İmam Hatip Lisesi’nden Yusuf Aydın 2., yine Namık Kemal İmam Hatip Lisesi’nden İlknur Uyar 3. oldu.

Yarışmada dereceye girenler düzenlenen törenle ödüllerini aldılar.Okulun Kurucusu Devrim Kosova'da bizzat ödül törenine öğrenci ve velisiyle katılarak duyduğu mutluluğu anlattı.Kosova,“Okulumuz sanatsal yönden İnegöl’de en iyisi ve bu konuda iddialıyız, sene sonuna kadar her etkinlikte sergi açarak 20 adet ürün sergi hedefliyoruz şeklinde konuştu. Yarışmalarda başarıların olmazsa olmazları olduğunu belirten Kosova, bunun bir başlangıç olduğunu ve çok ümitli oldukları diğer yarışmaların sonuçlarını beklediklerini söyledi. Bu birincilik ile ise şimdiden önceki başarıları taçlandırmış olduklarını belirtti.




Son Güncelleme: 28.11.2016 19:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<