banner359

Kosovalı minikler alışverişte

27 Şubat 2017 Pazartesi 11:03 2017-02-27 11:09:15
Kosovalı minikler alışverişte

 Kosova Eğitim Kurumları 1. sınıf öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde İnegöl AVM´ye giderek alışveriş yaptılar. Alışveriş sırasında İngilizce konuşan öğrenciler oldukça eğlendi.

İngilizce dersi etkinliği olarak gerçekleştirilen gezi, ders içerisinde öğrenilen cümleleri günlük hayatta kullanabilmeyi amaçlıyor. Öğrenciler biletlerini kendileri alarak İngilizce şarkılar eşliğinde oyun oynadılar, sonrasında parti odasında süt ve kek satın aldılar keyifle yediler.

Geziyle ilgili bilgi veren Kosova Eğitim Kurumları Okul Müdürü Erol Baştürk, "Kurum olarak yabancı dil eğitimine büyük önem veriyoruz. Öğrencilerimizin İngilizce okur-yazar ve akıcı bir şekilde konuşur olması bizim için vazgeçilmez" dedi.

Kosova Eğitim Kurumları Kurucusu Devrim Kosova ise, "Biz Kosova Eğitim Kurumları olarak birer dünya vatandaşı yetiştirmeye çalışıyoruz. Öğrencilerimizin buradan mezun oldukları gün İngilizce konusunda ana dilimiz olan Türkçe kadar yeterli olmaları ana hedefimiz. Biz bu ülkenin geleceğinde aktif rol oynayan, dünya çapında projelerde ve kurumlarda çalışacak bireyler yetiştirmek istiyoruz. Bunun için gerek akademik anlamda gerekse yabancı dil anlamında önemli atılımlar yapıyoruz. Karşılığını da gerek yapılan sınavlarda, gerekse velilerimizden gelen geri dönüşlerde alıyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 27.02.2017 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<