Kosovalı Öğrenciler Yaşlıları Unutmadı

24 Mart 2017 Cuma 19:39 2017-03-24 19:43:29
Kosovalı Öğrenciler Yaşlıları Unutmadı

 Kosova Eğitim Kurumları 3/A sınıfı öğrencileri 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla İnegöl Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi’ni ziyaret ettiler.

banner380
Öğrenci velilerimizin hazırladığı yiyecekler ile çay saatinde bir araya gelen öğrenciler Huzurevi sakinleri ile çok keyifli zaman geçirdiler. 5/D sınıfı öğrencisi Berrak Simla Çabuk’un mini konser verdiği gün şiir ve şarkılarla geçti. Günün sonunda öğrencilerimiz hazırlamış oldukları motivasyon çerçevelerini nine ve dedelerine hediye ettiler.
3/A Sınıf Öğretmeni Zeynep Bektürk; “Ömrünü, gücünü, yeteneklerini toplumun hizmetine harcamış büyüklerimiz ile her zaman sevgi ve saygı çerçevesinde ilişkiler kurmalı, onların harcadıkları ömür ile edindikleri tecrübelerinden yararlanarak kendilerine karşı görevlerimizi yerine getirmeliyiz. Bugün kıymetli vakitlerini bizlere ayıran tüm Huzurevi sakinlerine yürekten teşekkür ederiz. Kendilerine ziyaretlerimiz devam edecek” dedi.
Kosova Eğitim Kurumları okul Müdürü Erol Baştürk ise şunları aktardı; “Yalnızca belirli gün ve haftalar dâhilinde değil her gün hatırladığımız, saygı duyduğumuz büyüklerimizle öğrencilerimizin bugün güzel bir gün geçirmelerini arzuladık. Yüzlerinde yaşamın onlara vermiş olduğu olgunluk, dillerinde ise hayata dair dersler olan büyüklerimizden öğreneceklerimiz çok fazla. Bu ve buna benzer ziyaretlerimiz yıl boyunca yapıldı bundan sonra da devam edecek” dedi.

Son Güncelleme: 24.03.2017 19:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<