banner359

Kudüs'e Destek Çağrısı

.

06 Temmuz 2015 Pazartesi 12:32 2015-07-06 12:35:57
Kudüs'e Destek Çağrısı
 Kanuni Sultan Süleyman Eserlerini Koruma ve Yaşatma Derneği, Kudüs´te desteklediği projeler ve Ramazan yardımları için hayırseverlerin desteklerini bekliyor.
Kudüs ve Mescid-i Aksa adına yardım ve tanıtım amaçlı Fatih Camii yanında Mescid-i Aksa´yı sembolize eden Kubbetüs Sahra çadırı koyulurken, Kanuni Derneği Genel Koordinatörü Muhammed Gülnar, “Kanuni Sultan Süleyman Eserlerini Koruma ve Yaşatma Derneği olarak Kudüs ve Mescid-i Aksa ile ilgili çalışmalar yapan ve yardım kampanyaları düzenleyen bir yardım kuruluşuyuz. Ramazan kültür etkinlikleri çerçevesinde Kudüs ve Mescid-i Aksa adına yardım ve tanıtım amaçlı Mescid-i Aksa´yı sembolize eden Kubbetüs Sahra çadırını Fatih Camii önündeki kültürpark girişinde kurmuş bulunmaktayız. Bu vesileyle İnegöl halkımızın çadır önündeki tanıtım standımıza ilgi göstermelerini bekliyoruz” dedi.

PROJELER

Gülnar, derneğin Kudüs´te desteklediği yardım kampanyaları ve projeleri şöyle sıraladı: “Mescid-i Aksa´da ilim tahsil eden talebeleri destekleme projesi. Dul ve yetim aileleri destekleme projesi. Siyonist İsrail tarafından evleri yıkılmış ailelerin evlerinin onarım ve restorasyon çalışmaları. Mescid-i Aksa´da cemaat yoğunluğunu artırmak için Aksa Ziyaret seferleri destekleme projesi. Ramazan ayına özel desteklediğimiz projelerimiz ise, Mescid-i Aksa bahçesinde iftar ve sahur programlarını organize etmek. İftara gelemeyecek olan hasta, yaşlı ve düşkün kimselerin evlerine sıcak aş dağıtım projesini destekleme. Halkın yüzde 70´i açlık sınırı altında yaşayan Kudüs´lü Müslüman kardeşlerimize gönderdiğiniz Fitre ve Zekatlarınıza aracılık yaparak ulaştırmak.”

İnegöl halkını desteğe çağıran Gülnar, “Bu vesile ile İnegöl halkına bu kampanyaya duyarlı davranıp, yardımlarını esirgemeyeceğine tüm kalbi duygularımızla inanıyoruz. Yapacağınız yardımlarınızın Allah indinde katlanarak mükafatlandırılmasını niyaz ederiz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 06.07.2015 12:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<