banner359

Kupa Maçı Yarın

.

23 Eylül 2014 Salı 17:57 2014-09-23 17:58:24
Kupa Maçı Yarın
 Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında yarın 3. Lig ekiplerinden Niğde Belediyespor'u sahasında konuk edecek olan Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor, bir üst turu hedefliyor.
Ligde ilk dört haftayı bir galibiyet ve üç beraberlikle geride bırakan bordo beyazlı ekip, geçmişte tarihi başarılara imza attığı Ziraat Türkiye Kupası maratonuna ise yarın Niğde Belediyesi maçı ile başlayacak. İkinci turda, 3. Lig'in yeni takımlarından Niğde Belediyespor'u yarın sahasında konuk edecek olan İnegölspor, rakibini saf dışı bırakarak yoluna devam etmeyi planlıyor. Cumartesi günü oynanan Gümüşhanespor maçının ardından bu maçın hazırlıklarını başlayan bordo beyazlılar, kısa süreli hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Ekipte sakatlığı devam eden Uğur'un dışında eksik bulunmuyor.

Saat 15.00'de İnegöl Şehir Stadyumu'nda oynanacak maçı İstanbul bölgesi hakemlerinden Adnan Güngördü yönetecek. Ligde geçtiğimiz sezon İnegölspor'un bir maçında da düdük çalan Güngördü'nün yardımcılıklarını Hakan Karayel ve Deniz Caner Özaral yaparken, dördüncü hakem Serkan Türksoy.

Son Güncelleme: 23.09.2014 17:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<