banner359

Kürsüye Kask Takarak Çıktı

01 Eylül 2015 Salı 22:22 2015-09-01 22:25:44
Kürsüye Kask Takarak Çıktı
Son aylarda da İnegöl´de meydana gelen motosiklet kazalarında yaşanan ölümler sonucunda siyasiler ve bürokratlar güvenlik ve tedbir almaya dikkat çekiyor.
Kazalar sonucunda yaşanan ölümlere dikkat çeken AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin kask takarak farkındalık oluştururken, Kaymakam Ali Akça ise önemli uyarılarda bulundu.
DUYARLILIK OLUŞTURDU
Devlet hastanesi palyatif bakım merkezi açılışında motosiklet kazalarına dikkat çeken AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, kendisinin iyi bir motosiklet sürücüsü olduğunu söyleyerek, “Motosiklet kullanmayı da çok seviyorum ama bu yaz özellikle ilçemizde hemşerilerimizin bisiklet ve motosiklet kullanırken kask takmamaları neticesinde birçok insan hayatını kaybetti. Bir duyarlılık oluşturmak için kendi şahsi motosikletimde kullandığım kaskı takmak istedim. Uzun zamandır motosiklet kullanmıyorum ama bütün hemşerilerimizden, gençlerden, çocuklardan ve ihtiyacı olup da motosiklet, bisiklet kullanan herkesten kasklarını takmalarını arzu ediyorum. Bir duyarlılık oluşturmak için bu kaskı takıyorum” dedi.
/resimler/2015-9/1/1815172618862.jpg
TRAFİĞE ÇIKMASINLAR
Kaymakam Ali Akça ise, “Milletvekilimize tebrik ve teşekkür ediyorum. Son zamanlarda trafik kurallarına uyulmadan yola çıkan motosiklet, bisiklet ya da araçların karıştığı kazalardan canlar yandı, yürekler kanıyor. Bugünkü İlçe Jandarma Komutanı ve Emniyet Müdürümüz ile yaptığımız asayiş toplantısında özellikle uygulamalarımız devam etmekle birlikte kasksız motosiklet sürücülerine yönelik uygulamaların da artırılması talimatını verdim. Eğer sonu can kaybı ile neticelenecek ise trafiğe çıkmasınlar. Neticede onlara trafik cezalarının belki bir caydırıcılığı olacaktır. Ben de Sayın Vekilimiz gibi lütfen ama lütfen motosiklete, bisiklete ya da arabaya binerken trafik kurallarına uyulmasını rica ediyorum.” Dedi. 

Son Güncelleme: 01.09.2015 22:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<