banner359

Kurtuluş'ta şok ayrılık!

19 Ağustos 2017 Cumartesi 11:17
Kurtuluş'ta şok ayrılık!

İnegöl´ün Bölgesel Amatör Ligdeki tek temsilcisi Kurtuluşspor´da Teknik Direktör Murat Endes ile yollar ayrıldı. Sarı-Kırmızılılarda şampiyon teknik adamın yerine deneyimli isim Özgür Şahin getirildi.

Geçtiğimiz sezon mücadele ettiği Bursa Bölgesi Süper Amatör Ligden Bölgesel Amatör Lige yükselme başarısını gösteren İnegöl ekibi Kurtuluşspor´da şampiyon teknik adam Murat Endes ile yollar sürpriz bir şekilde ayrıldı. Sarı-Kırmızılılarda Endes´in yerine Teknik Direktörlük görevine ise, İnegölspor ile yollarını ayıran Özgür Şahin getirildi.

ŞAHİN İŞBAŞI YAPTI

İnegölspor profesyonel takımda yardımcı Antrenörlük ve son olarak U19 Yaş Grubu takımı sorumluluğu yapan Özgür Şahin, yeni takımının başında ilk çalışmasına çıktı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<