banner359

Küşlemeci Hizmete Açıldı

.

30 Mayıs 2015 Cumartesi 11:20 2015-05-30 11:30:25
Küşlemeci Hizmete Açıldı
 Gaziantep mutfağının meşhur tatlarını İnegöl’e getiren, Mehmet Karahan ve Mecit Dikbaş’a ait “Küşlemeci” işyeri dün düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Alanyurt yolu üzeri Metal Sanayi Kavşağı Petrol İstasyonu yanındaki işyeri açılışına Kaymakam Ali Akça, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, MHP İlçe Başkanı Müfit Besler, MHP Milletvekili Adayı Fikret Fidan, SP Bursa Milletvekili Adayı İsmail Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreninde konuşan işyeri ortağı Mehmet Karahan, “Gaziantep’in lezzetini İnegöl’e getirdik. İnşallah hayırlısı olur. Et ürünleri, lahmacun, baklavalarımızla hizmetteyiz. Tüm halkımızı bekliyoruz. İnegöl’de birçok dostumuz var. Burada eksik olan lezzetlerden bahsettiler. Bizde gelip araştırma yaptık. Doğru adım attığımıza da inanıyoruz. Misafirlerimiz çok memnun. Üç katlı işyerimiz aile yeridir. En üst katımızı şark köşesi olarak düzenleyeceğiz. Ramazan Ayından itibaren ayda bir kez sıra geceleri düzenleyeceğiz” dedi.

TAŞI SIKSAN SUYUNU ÇIKARIRSIN İNEGÖL’DE

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “Çok güzel bir mekan. İnegöl’de böyle bir mekana ihtiyaç vardı. İnşallah ziyadesiyle istifade ederler. 242 bin nüfuslu bir şehirde yaşıyoruz. Dışarıdan İnegöl’e bakış açısı şu; taşı sıksan suyunu çıkarırsın İnegöl’de. Hamdolsun burada herkese ekmek var. Markalarını güler yüzleriyle, tatlı dilleriyle, kaliteleriyle birleştirmeleri gerekiyor. Hayırlı uğurlu olsun. Bugün aynı zamanda İstanbul’un fethinin 562. yılı. Fatih Sultan Mehmet’i rahmetle anıyoruz” dedi.

İNEGÖL’ÜN ŞANINA YARAŞIR BİR MEKAN OLUR

Kaymakam Ali Akça ise, “Antep bölgesine baktığımızda genelde mutfağıyla meşhur olduğunu görürüz. Antep’in çok güzel yemekleri var. O bölge lezzet satıyor. İnegöl’ün bu güzel lezzetlerden mahrum olması düşünülemez. Burada sadece lezzet değil, güven de satsınlar. Burası ailelerin geldiği bir yer olursa ancak o zaman İnegöl’ün şanına yaraşır bir mekan olur” dedi.

Dualarla açılışı yapılan işyerinde katılanlara yemek ikramında bulunuldu.

Son Güncelleme: 30.05.2015 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<