banner359

Kutsal Topraklara Yolculuk Başladı

27 Ağustos 2016 Cumartesi 15:36 2016-08-27 15:41:14
Kutsal Topraklara Yolculuk Başladı

 İnegöl´den Diyanet İşleri Başkanlığının organizasyonu ile kutsal topraklara gidecek olan ilk Hac kafilesi dün Fatih Cami önünde düzenlenen törende dualar ve gözyaşları içinde uğurlandı.

Hacı adayları için dün Fatih Cami önünde uğurlama töreni düzenlendi. İlahiler ve duaların okunduğu tören sonrasında 105 Hacı adayı kutsal topraklara gitmek üzere Yenişehir Havaalanına uğurlandı.

İNEGÖL´DEN 121 HACI ADAYI VAR

Hacı adaylarını kutsal topraklara uğurlayan İlçe Müftü Vekili Dr. Ömer Faruk Atan, “İlçe Müftülüğü olarak dün 16 müstakil tip grubunda olan hacı adaylarımızı gönderdik. Bugün de 105 hacı adayımızı Yenişehir Havaalanından kutsal topraklara göndereceğiz. Böylelikle İnegöl´de Haca gidecek olan hacı adaylarımız tamamlanmış olacak. İnegöl´den bu yıl toplam 121 hacı adayı kutsal topraklara gitmiş olacak. Allah ibadetlerini kabul etsin” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 27.08.2016 15:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<