banner359

Lise öğrencilerinden anlamlı proje

25 Nisan 2017 Salı 15:55 2017-04-25 16:03:12
Lise öğrencilerinden anlamlı proje

 Prof. Dr. Halil İnalçık Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri “Eller çok olunca yükler hafifleşir” sloganıyla başlattıkları kampanya kapsamında topladıkları yardımları gönderdiler.

İki ay önce ihtiyaç sahibi okullar için yardım kampanyası başlatan Prof. Dr. Halil İnalçık Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri kampanya kapsamında topladıkları kitapları ve kırtasiye yardımlarını, Şanlıurfa Haliliye Koç İlkokulu ve Aksaray Eskil Şehit Recep Bozdağ İlkokuluna gönderdiler.
Prof. Dr. Halil İnalçık Sosyal Bilimler Lisesi bahçesinde, topladıkları yardım kolilerini minibüse yüklediler.
Öğrenciler adına konuşan öğrenci Hepşen Aydın, “Prof. Dr. Halil İnalçık Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri olarak başlattığımız yardım projesini başarı ile tamamlamış bulunmaktayız. Kampanya kapsamında kırtasiye malzemeleri, kitaplar, botlar ve montları topladık. “Eller çok olunca yükler hafifleşir” sloganla başlattığımız sosyal projemizi başarı ile tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. yardıma ihtiyacı olan Şanlıurfa Haliliye Koç İlkokulu ve Aksaray Eskil Şehit Recep Bozdağ İlkokulları tespit ettik. Bu iki okulda eğitim gören öğrenci kardeşlerimize yardımlarımızı ulaştıracağız. Mustafa Kemal Atatürk; ‘En iyi kişi kendinden çok ait olduğu sosyal toplumu düşünen, onun varlığının ve mutluluğunun korunmasına kendini adayan insandır’ demiş. Projeye destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.
Aydın, projeyi devam ettireceklerini de sözlerine ekledi.
Prof. Dr. Halil İnalçık Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Durmuş Karadeniz, “Öğrencilerimin sosyal sorumluluk projesine gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sosyal Bilimler lisesi olarak ilk defa böyle bir proje düzenledik. Projelerimizin devamı gelecektir” dedi.
Konuşmaların ardından yardı kolileri minibüse yüklenerek, iki okula gönderildi.

Son Güncelleme: 25.04.2017 16:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<