banner359

Liselilere 'Kariyer Dersi'

25 Kasım 2016 Cuma 09:24 2016-11-25 09:26:06
Liselilere 'Kariyer Dersi'

 İnegöl Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı  Öğretim Görevlisi Tolga Bahadır Şimşek, 24 kasım Öğretmenler Günü etkinliği kapsamında İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilere kariyer dersi verdi.

Şimşek, “Sizin öğrenim gördüğünüz bu sıralar, tozlu raflar ve kitaplıklar bir ülkenin tarihinde önemli rol oynayan Cumhurbaşkanı, T.B.M.M Başkanı ve Bakanların  yetişmesinde önemli rol oynamıştır” dedi.

GENÇLERİMİZ EN ÖNEMLİ MİSYONU YÜKLENECEKLERDİR

İnegöl Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Tolga Bahadır Şimşek, “İleri refah seviyesinin sağlamasında milli iradenin güçlenmesinde birlik beraberlik ruhunun sağlam temeller üzerine kurulmasında gençlerimiz en önemli misyonu yükleneceklerdir. Üniversitelerimizin sanayi ve sektörle yapmış oldukları iş birliği dışında özellikle rehberlik ve eğitim uzmanlarının katkılarını ve bilgilerini ortaöğretim ve lise düzeyinde eğitim veren kuruluşlarda aktarmaları önemli kazanımları beraberinde getirecektir. Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu olarak, İnegöl özelinde bir çok lise ile işbirliği yaparak, kentin ve tüm gençlerimizin kariyer ve meslek rehberliği anlamında öncüsü olmuş bulunmaktayız. Biz üniversite birimimizin kapılarını bir tercih ve kariyer rehberlik merkezi gibi tüm İnegöl kamuoyuna açmış bulunmaktayız.” Dedi.

BİLİMSEL MERKEZLER

Üniversitelerin toplumdan kendilerini soyutlayan değil, aksine toplumsal sorunlara çözüm üreten, araştırma ve geliştirmeyi destekleyen her türlü meslek edindirme faaliyetlerinde yol gösterici konumda olan bilimsel merkezler olması gerektiğini altını çizen Şimşek, “Yüksekokul olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmek için yoğun çaba harcıyoruz. Üniversitenin İnegöl özelinde halkla bütünleşmesini sağlayan ve bu konuda yetkisini ve emeklerini esirgemeyen okul müdürümüz Prof.Dr. Mürsel ALPER´ e de teşekkürlerimi sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 25.11.2016 09:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<