Madde Bağımlılarının Meskeni Haline Geldi

04 Aralık 2017 Pazartesi 10:02
Madde Bağımlılarının Meskeni Haline Geldi

İnegöl´de görev yapan emniyet mensupları için yaklaşık 40 yıl önce yapılan ancak depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkım kararı çıkması üzerine boşaltılan Kemalpaşa Mahallesi Kavak Sokaktaki Polis Lojmanları, uyuşturucu madde bağımlılarının mekanı haline geldi. Camları kırılan lojmanlar adete çöplüğü andırıyor.

İnegöl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan personelin kullandığı İnegöl Polis Lojmanları, uzun süre önce depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle boşaltıldı. İçi boş ve atıl vaziyette olan polis lojmanları uyuşturucu madde bağımlılarının uğrak mekanı haline gelirken, lojmanların cam ve kapılarına kimliği belirsiz kişiler tarafından zarar verildi. Herhangi bir güvenlik önlemi alınmayan lojmanlara giren uyuşturucu madde bağımlıları, geçmişte polislerin konakladığı lojmanlarda uyuşturucu madde kullanıyor.

banner380

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERİYOR

3´er kattan ve 2 bloktan oluşan lojmanların içerisindeki her dairede uyuşturucu madde alımında kullanılan aparatlar bulmak mümkün. Lojmanların çevresinde ikamet eden vatandaşlar, lojmanların polisler tarafından kullanıldığı dönemde bölgenin çok güvenli olduğunu, şimdilerde uyuşturucu madde bağımlılarının uğrak mekanı haline geldiğini belirttiler. Vatandaşlar, yıkım kararı alınan lojmanların ya biran önce yıkılmasını ya da gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasını istediler. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<