Mehmet Müezzinoğlu’ndan Taban’a Hayırlı Olsun Ziyareti

20 Kasım 2017 Pazartesi 16:17
Mehmet Müezzinoğlu’ndan Taban’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı, AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, bir dizi ziyaret için geldiği İnegöl’de Belediye Başkanı Alper Taban’ı da ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

banner380

İNEGÖL AK PARTİ ADINA ÖNEMLİ BİR MERKEZ
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Müezzinoğlu’na AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ile AK Partili yöneticiler ve meclis üyeleri eşlik etti. Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Mehmet Müezzinoğlu, İnegöl’ün AK Parti için önemli bir merkez olduğunu ifade etti. Alper Taban’a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Müezzinoğlu, “1,5 yıllık bu süre içerisinde inşallah İnegöl’ün her sokağına, her mahallesine ulaşmak lazım. Alinur Başkanımız başarılı bir arkadaşımızdı. Zaten o başarı onu bu noktaya taşıdı. İnegöl’de AK Parti adına önemli bir merkez. Oy oranı, halkın desteği ve vatandaşın duruşu… Gerçekten bu bizim borcumuzu katlamalı olarak arttırıyor, sorumluluğumuzu arttırıyor. Bu sorumluluğu başta sizin öncülüğünüzde teşkilatlarımızla, meclis üyelerimizle gece gündüz demeden çalışmalıyız. Rabbim yar ve yardımcınız olsun” dedi.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise Mehmet Müezzinoğlu ve beraberindeki heyete ziyaretleri için teşekkür etti. Taban, aldığı sorumluluğun bilincinde olduğunu ifade ederek “Ekibimizle birlikte İnegöl’ü daha güzel bir geleceğe taşımak adına gece gündüz çalışacağız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<