banner359

Mer-Pa Yarın Açılıyor!

26 Ekim 2016 Çarşamba 16:28 2016-10-26 16:50:55
Mer-Pa Yarın Açılıyor!

 2008 yılında yapılan, 31 Aralık 2014 tarihinde ise yoğun kar yağışı nedeniyle çatısının çökmesi sonucu tamamen yıkılarak, ana binası Bursa Büyükşehir tarafından, Köylü Pazarı ve Katlı Otopark ise İnegöl Belediyesi tarafından yapılan İnegöl Merkez Pazaryeri (MERPA) kapılarını yarın açıyor.

Perşembe günü kurulan Sebze-Meyve Pazarı ve Cuma günü kurulan Tuhafiye Pazarı yarından itibaren MER-PA kapalı pazar yerinde hizmet verecek.

2014´ün son gününde yoğun kar yağışı nedeniyle çatısı çöken İnegöl Kapalı Pazar alanının yerine Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan, tonoz çatı uygulamaları ve estetik mimarisiyle dikkat çeken projede inşaat çalışmaları tamamlandı.

Bursa Büyükşehir ve İnegöl Belediyesi işbirliğinde yapılan MERPA, bu gün itibariyle hizmete başlayacak.

27 EKİM´DE HİZMETTE   

Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada, Merkez pazaryerinde mutlu sona ulaşıldığını belirterek, “8 bin 400 metrekare üzerine Bursa Büyükşehir ve İnegöl Belediyesi işbirliğinde modern bir pazaryeri yaptık. Köylü pazarı ve katlı otoparkı biz belediye olarak, merkez pazaryerini ise Büyükşehir eliyle tamamladık. Perşembe günü kurulan Sebze-Meyve Pazarı ve Cuma günü kurulan Tuhafiye Pazarı yarından itibaren MER-PA kapalı pazar yerinde hizmet verecek. Modern pazaryerimiz İnegöl´e hayırlı olsun” dedi.

Son Güncelleme: 26.10.2016 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<