banner359

Mesudiye Mahallesi’nden IŞİD saflarına

.

25 Ekim 2014 Cumartesi 13:07 2014-10-25 13:35:09
Mesudiye Mahallesi’nden IŞİD saflarına

 Son olarak Kobani’de yaşanan olaylarda, birçok insanı öldüren Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) olarak bilinen terör örgütü, Türkiye’deki birçok genci saflarına çektiği iddia edildi.

 
İddiaya göre Mesudiye Mahallesi’nde ikamet eden 24 yaşındaki Ömer S., iş nedeni ile Irak’a gitmeye karar verdi. Planında ise Irak’a gittikten sonra da IŞİD saflarına katılmaktı. Sosyal medya üzerinden resimler paylaşan Ömer S., yaptığı bir paylaşımda, “Herkes soruyor Ömer nerde diye, Ömer IŞİD’te” ifadelerini kullandı. IŞID’e katıldığını beyan eden genç, IŞİD militanlarının eğitildiği bölgeleri de fotoğraflayarak sosyal medya üzerinden paylaştı. Daha sonra 25 yaşındaki genç bütün resimlerini kaldırdı.
 
Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) olarak bilinen terör örgütüne katıldığı iddia edilen Ömer S.’nin arkadaşlarının iddiasına göre ise kendisinden haber alınamıyor. 

Son Güncelleme: 25.10.2014 13:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<