banner359

Metin ile yollar ayrıldı!

.

16 Aralık 2014 Salı 13:08 2014-12-16 13:22:22
Metin ile yollar ayrıldı!
 Bursa Süper amatör B Grubunda mücadele eden Kafkasspor'da Fethiyespor mağlubiyetinin ardından , Kafkasspor Kulüp Başkanı Metin Ungan, teknik direktör Haluk Metin ile karşılıklı ayrılma kararı aldıklarını söyledi.

Bursa Süper amatör B Grubunda mücadele eden Kafkasspor'da Fethiyespor mağlubiyetinin ardından , Kafkasspor Kulüp Başkanı Metin Ungan, teknik direktör Haluk Metin ile karşılıklı ayrılma kararı aldıklarını söyledi.

Kafkasspor kulüp Başkanı Metin Ungan "Teknik Direktörümüz Haluk Metin ile karşılıklı görüşülerek yollarımız ayrılmıştır. Kendisine kulübümüze verdiği emeklerinden dolayı teşekkür eder; bundan sonraki meslek hayatında başarılar dileriz." şeklinde açıklama yaptı.

Haluk Metin fesih sonrası yaptığı açıklamada “Kafkasspor’a geldiğim ilk andan son ana kadar Sn. Başkan Metin Ungan’a ve Yönetim Kurulu Üyelerinin verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederim. Kafkasspor da çalıştığım sürece elimizden geldiğince katkı yapmaya çalıştık. Bu doğrultuda emeği geçen teknik heyetten Refik Şafak ve Ümit Çağın hocama çok teşekkür ederim. Kafkassporda büyük hedeflerimiz vardı, inşallah bu büyük hedefleri bundan sonra Kafkasspor gerçekleştirir. Kafkasspor’u ve taraftarlarına sezon başından bu güne kadar bizlere gösterdikleri desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kafkassporu iyi bir yerde bıraktığımızı düşünüyoruz. Kafkasspor’a bundan sonrası için başarılar diliyorum, her şey için teşekkür ediyorum.” Dedi.

Teknik direktör Haluk Metin, 16 Haziran'da Kafkasspor Tesisleri'nde 1 yıllık sözleşmeye imza atmıştı. Kafkasspor ile Bursa süper amatör b grubunda bu sezon 9 maça çıkan teknik adam, 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti.

Kafkasspor lige hangi teknik direktör ile devam edeceğinin bu hafta içi belli olması bekleniyor.

Kafkasspor lige hangi teknik direktör ile devam edeceğinin bu hafta içi belli olması bekleniyor. Kafkasspor yönetim kurulu dün akşam Kafkasspor tesislerinde gece saat 3:00 kadar yaptığı toplantıda, Geçtiğimiz yıl Kafkassporu çalıştıran Köksal Demiral anlaşmaya daha yakın olduğu ağırlık kazandı.

Son Güncelleme: 16.12.2014 13:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<