banner359

Metin Ungan'ın Acı Günü

29 Kasım 2015 Pazar 00:16 2015-11-29 00:28:18
Metin Ungan'ın Acı Günü

Kafkasspor Başkanı Metin Ungan'ın annesi Ayşe Ungan vefat etti. Merhume Ungan,Urgancılar Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Mahmudiye Mezarlığı’na defnedildi. 

Kafkasspor Başkan'ı Metin Ungan ile Osman Ungan ve Aydın Ungan'ın annesi Ayşe Ungan vefat etti. Merhume Ungan’ın cenazesi  öğle namazına müteakip Urgancılar Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Mahmudiye Mezarlığına defnedildi.

Cenaze namazında Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, Belediye Başkan Yardımcıları Adil Kansu ve Alper Taban, İlçe Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel, Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan,  İnegölspor eski Teknik Direktörleri Nafi Bilaloğlu ve İsmail Güldüren, belediye meclis üyeleri, STK ve Kulüp Başkanları ile çok sayıda cemaat saf tuttu. 

Merhumeye Allah'tan rahmet,kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Son Güncelleme: 29.11.2015 00:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<