MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir'den 19 Mayıs mesajı

19 Mayıs 2017 Cuma 16:57 2017-05-19 17:01:44
MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir'den 19 Mayıs mesajı

 Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı olması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Bedir mesajında  'Türk milletinin bekasını muhafaza ederek yarınlara emin adımlarla yürüme isteği 19 Mayıs 1919 da Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak basması ile vücut  bulmuştur.Samsun da atılan ilk adım, bugün alnımızı secdeye huzur içinde koyabildiğimiz, ailemizle ve tüm sevdiklerimizle özgürce yaşayabildiğimiz Türkiye Cumhuriyeti Devletini ortaya çıkarmıştır.

banner380
“Bağımsızlıkla özdeşleşen Türk milleti, kendisine razı getirtilmek istenen hiçbir düşünceyi kabul etmemiş, kendi içinden çıkardığı liderle kendi kaderini kendi çizmiştir. Böylesi anlamlı bir tarih olan 19 Mayıs, Türk gençliğine Atasından bir armağandır. Türk gençliğinin kendine yakışanı yapması, yarınların Türkiye’sinde söz sahibi olabilmek için kendisini en iyi şekilde geliştirmesi hepimizin en büyük dileğidir. Bizler, dinamik, zinde, çalışkan bir Türk gencinin hayatın her alanında sorumluluk üstlenmeye arzulu olmasını istiyoruz. 
Bu duygu ve düşüncelerimle Türk milletinin ‘19 Mayıs Atatürk'ü Anma,Genlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım. Başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşları olmak üzere aziz milletimizin ebediyeti intikal etmiş her bir ferdini rahmet, minnet ve şükranla anıyorum, mekanları cennet ruhları şad olsun.”

Son Güncelleme: 19.05.2017 17:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<