banner359

MHP İnegöl İlçe Başkanlığı terörü kınadı

28 Nisan 2016 Perşembe 18:42 2016-04-28 18:56:37
MHP İnegöl İlçe Başkanlığı terörü kınadı
 MHP İnegöl İlçe Teşkilatı Başkanvekili İrfan Bayram yaptığı yazılı açıklamada, Bursa'daki terör saldırısını lanetledi.

Bayram, "Ulu Şehrimiz, Evliyalar Diyarı, Kuruluşun başkenti Bursa’mızda dün akşam saatlerinde Ulucami girişinde meydana gelen hain terör saldırısı sonucu 13 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralananlara acil şifalar diliyor; Terör’e Yön vereni, Yol vereni, Hizmet edeni ve terörün her türlüsünü lanetliyoruz.

2006 yılında Bursa Merinos’ta gerçekleşen bombalı eylemde yalnızca eylemi gerçekleştiren terörist ölmüştü dünkü terör saldırısında yine canlı bomba eylemcisinin haricinde hiçbir vatandaşımızda can kaybı olmaması, yaralı vatandaşlarımızın durumunun ağır olmaması ve canlı bombanın çok daha kalabalık bir noktaya ulaşamamış olması en büyük tesellimiz olup çok büyük bir faciadan dönüldüğü aşikârdır. Evliyalar Şehri Bursa’mızı ne yazık ki akp hükümeti korumaktan acizdir. Vatandaşlarımızın terör olaylarına tepki gösterip güvenlik zafiyetinin olup olmadığını sorgulamak bir yana ulvi değerlerimiz olan evliyaların arkasına sığınması ise akp yetkililerinin bilinçli olarak tek ağızdan ve tek merkezden algı oluşturup hedef şaşırtmak istemesinden başka bir şey değildir.

Bursa’mızın kalbinde meydana gelen terör saldırısının kamuoyunda veya basında kendisine yer bulmaması çok acıdır. Zira son dönemlerde meydana gelen terör olayları o kadar artış göstermiştir ki can kaybımızın olmaması sevindirici bir gelişme olmasının yanında haber değerinin olmaması bir o kadar düşündürücüdür.  Maalesef şehit haberlerine alıştırılan milletimiz, patlamalara da alıştırılmaktadır.

Son 1 senedir bölücü terör örgütleri tarafından ülkemizde 8 adet bombalı saldırı gerçekleştirilmiş 228 vatandaşımız bu saldırılarda hayatını kaybetmiş ve yüzlerce vatandaşımız ise yaralanmıştır. Yüzlerce yaralı ve can verdiğimiz bu olayları akp olağan karşılamakta ve hiçbir önlem almamakta ısrarcı davranmaktadır. Ülkemizde güvenlik sorunu her geçen gün çığ gibi büyümekte ve yaşanamaz bir hale gelmektedir. Ne yazık ki akp yetkililerin yaşanan her patlama sonrası her şey kontrolümüz altında diyerek Türk Milletini başından savmak istemesi de ayrı bir vakadır. Türk milleti uzun süredir felaketlerle karşı karşıyadır. Türkiye’nin milli güvenliği uzun süredir kırmızı alarm vermekte, asil milletimiz açıkça saldırı altında ve husumet çemberinde bırakılmak istenmektedir. Türk milleti zalimlerin planlarına ve fitnecilerin karşı yekvücuttur lakin hükümet bu konuda hiçbir zaaf ve ihmale izin vermemesi gerekirken olayları ancak ve ancak seyretmekle yetinmeye devam etmektedir. Bursa’mızın kalbinde böyle bir terör saldırısı herkesi tedirgin etmiştir. Bu tarz saldırılar sonrasında ülkemizde huzurun kalmadığı, vatandaşlarımızın can güvenliğinin tehlikede olduğu aşikârdır.

Her bombalı saldırıda açıklamalar yapan Hükümet yetkilileri açıklamaları ile halkımıza güven vermediği, aksine güvensizlik ve korku ortamı oluşturduğu su götürmez bir gerçektir. Halkımıza açıkça “toplumda paniğe yol açmadan, sakin sakin ölün” denmektedir.

Ülkemizde bulunan konsolosluklar, Hükümet yetkililerinden daha fazla bilgiye sahiptir. Zira Ankara ve Bursa hakkında ABD konsolosluğu, İstanbul hakkında ise Almanya konsolosluğu hükümetten daha fazla bilgi sahibidir. Türkiye’ye istikrar getireceğiz diyenlerin ülkenin her yerinde meydana gelen patlamalar için ‘CAN KAYBI’ olmadığı yönünde açıklama yaparak algı oluşturmasına mı üzülelim yoksa yabancı devletlerin ülkemizde yaşanan muhtemel saldırılardan önceden haberdar olmasına mı?

Her patlamada “az kişi ölmüş” veya “sadece yaralı varmış” gibi kalıplaşmış cümlelerle avutulmaya çalışılıyoruz. Herkes aklına sokmalı ki bizim gidecek başka hiçbir yerimiz yoktur. Türkiye çadır devleti, Türk milleti de turist değildir. Hükümet biran önce kendine gelmeli, kendini çıkarlarını değil Türk Milletini düşünmelidir. Üzüntümüz çok derindir. Caminin dibinde bomba patlatacak kadar hain, kansız, alçak, şerefsizlere inat Asil Milletimizi yıldırmaya çalışanlar haince emellerine ulaşamayacak ve kendi kanlarında boğulacaklardır. Bu topraklar ebediyen Türk Milletinin olacak ve şanlı bayrağımız göklerde dalgalanacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak terörle etkili bir mücadele de devletimizin her konuda destekçisi olduğunu hatırlatarak Aziz Milletimiz omuz omuza vererek bu karanlık dönemi de atlatacaktır. Bundan hiç kimsenin zerre kadar şüphesi olmamalıdır. Yaralı vatandaşlarımıza tekrar acil şifalar diliyoruz''

Son Güncelleme: 28.04.2016 18:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<