banner359

MHP'liler kahvaltıda buluştu

22 Mayıs 2017 Pazartesi 10:24 2017-05-22 10:29:22
MHP'liler kahvaltıda buluştu

 Hayati Bedir Başkanlığındaki MHP İnegöl İlçe Teşkilatı yeni yönetimi, teşkilat üyeleri ile birlik, beraberlik ve tanışma kahvaltısında bir araya geldi.

Botanik Parkta düzenlenen kahvaltıya MHP İlçe Başkanı Hayati Bedir ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

Kahvaltının ardından konuşan MHP İlçe Başkanı Hayati Bedir, “Türk Milliyetçiliği davasının değerli mensupları, atalarımızdan bağımsız aldığımız vatan topraklarını yarınlara bağımsız bırakabilmenin mücadelesini veren siz değerli vatan sevdalıları, önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyen menfaatsizler, programımıza hoş geldiniz, şeref verdiniz. Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlığının düzenlemiş olduğu 1071 üye katılımı ile birlik, beraberlik ve tanışma kahvaltısına, bu yoğun yağmur yağışına rağmen katılmanız bizleri onurlandırmıştır. Bizler, siz değerli delegasyonun teveccühü ile 26 Mart 2017 tarihinde namusunuz bildiğimiz bu kutlu davada sorumluluk üstelendik. Siz değerli parti mensuplarımızın, Milliyetçi-Ülkücü Hareketin tertemiz evlatlarının katkıları ile Allah´ın izniyle kutsal davamızı en üst seviyelere taşıyacağız” dedi.

GÜN TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ GÜNÜDÜR

Başkan Bedir konuşmasını şöyle sürdürdü: “Değerli dava arkadaşlarım, gün her zaman olduğu gibi yine Türk Milliyetçiliği günüdür. Türk milletinin sesi olmak için çıktığımız bu yolda sizlerle beraber gönülleri fethetmeyi amaçlıyoruz. Artık gün doğmuş, şafak sökmüştür, tereddüt göstermeyeceğiz. Geçmişte bize ihtiyaç olan her anda ortaya çıkıp, sancağı hep birlikte göğe yükselttik. Çünkü biz Söğüt Ocağında Ertuğrul Gazi olduk, Kosova´da Murat, İstanbul´da Fatih Sultan Mehmet Han olduk. Bizans burçlarında Üç Hilal´li sancak, Erzurum´da Nene Hatun olduk, Kahraman Maraş´ta Sütçü İmam. İzmir´de Hastan Tahsin olduk, Ankara´da Mustafa Kemal Atatürk. Arif Nihat olduk al bayrakla dalgalandık, Necip Fazıl olduk Sakarya ile şaha kalktık. Erol Güngör olduk davımıza taht kurduk, Başbuğ olup düştük gönüllere, şehit olduk düştük toprağa. Biz Türk Milliyetçiliğinin bu kutlu davanın İnegöl´deki temsilcileri olarak, Türk milletini düştüğü dar boğazdan kurtarmak için her an hazırız, bununla ilgili çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Genelde tarihi şanla şerefle dolu Türk milletini, yerelde değerli ilçe halkımızı düştüğü her türlü darboğazdan kurtarmalıyız, kurtaracağız. Fatih İstanbul´da Bizans´ın zincirlerini nasıl açtı ise, bizde İnegöl´de gerek Türk Milliyetçilerinin gerek İnegöl´de yaşayan vatandaşlarımızın etrafındaki zincirleri tek tek kıracağız. Ben tüm dava arkadaşlarıma inanıyorum, hepinize güveniyorum. Yoğun yağışa rağmen programa yoğun katılım gösteren 1071 üyemizin tamamına şükranlarımı sunuyorum. İnanıyorum ki yüce Rabbim Türkiye´yi ve büyük Türk milletini karşılıksız ve menfaatsiz seven ve onun için çalışan değerli dava arkadaşlarımızı, Türk milliyetçilerini muzaffer kılacağına yürekten inanıyorum.” 


Son Güncelleme: 22.05.2017 10:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<