banner359

MHP'den sert tepki:"Skandaldır, aymazlıktır"

28 Şubat 2017 Salı 15:35 2017-02-28 15:54:20
MHP'den sert tepki:"Skandaldır, aymazlıktır"

 MHP İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Sipahi İstanbul Atatürk havaalanına sözde Kürdistan bayrağı asılmasına  sert tepki göstererek "Skandaldır, aymazlıktır" dedi.

Sipahi yaptığı açıklamada "Barzani’nin ziyaretinde İstanbul Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi’nin önündeki bayrak direklerinden birisine sözde Kürdistan bayrağı asılmıştır. Türkiye’de, Türk bayrağına eş tutularak asılması skandaldır, aymazlıktır, rezalettir. Bu paçavranın asılmasına kim izin verdiyse ya büyük bir yanlışın ya da büyük bir ihanetin içindedir. 

Buradan hükümete soruyorum; çözüm sürecinde yapılan hatalardan ders çıkarmadınız mı? Barzani'nin varlığının ne tür projelere hizmet ettiğinin farkında değil misiniz? 

Bir kaç yıl önce AKP kongresinde "Türkiye Seninle Gurur Duyuyor" sloganlarıyla karşıladığınız Barzani'nin paçavrasını topraklarımızda dalgalandırarak Türk milletini buna alıştıramayacaksınız. Irak’ın kuzeyinde bağımsızlık için referandum yapmaktan bahseden bir şahıs için asılan sözde bayrağı tanımayacağız. Bizim Barzani’nin sözde bayrağını vatan semalarında, Başbakanlık odalarında görmeye tahammülümüz yoktur. Bu şahıs önce PKK’ya desteğinin ve şehitlerimizin hesabını vermeli, Türkiye’ye kurduğu tuzakların bedelini ödemelidir. Türk milletine kefen biçen bir çürümüşün, Türkiye’de bir şey yokmuş gibi ağırlanması milli gururu incitmiş, milli vicdanı sarsmış ve rahatsız etmiştir. Bizim de buna onayımız yoktur, tepkimiz şiddetli ve tavizsizdir. 

Bir an an önce bu yanlıştan dönülmeli, varlığıyla Türkiye Cumhuriyeti'ne kasteden şahısları devlet başkanı gibi ağırlamaktan ve onların paçavralarını topraklarımızda dalgalandırma gafletinden vazgeçilmelidir."

Son Güncelleme: 28.02.2017 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<