banner359

Milli İttifak Yemin Etti

.

23 Nisan 2015 Perşembe 18:54 2015-04-23 19:03:59
Milli İttifak Yemin Etti
 Milli İttifak adı altında birleşen Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partililer ‘İktidara Yürüyüş’ Programı`nda bir araya geldiler.
Dün akşam Osmanlı Sarayı Düğün salonunda düzenlenen programa Osmanlı Sarayı`nda tertip edilen yemekli programa Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Saadet Partisi Bursa Milletvekili Adayı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Bursa İl Başkanı Mehmet Atmaca, Büyük Birlik Partisi Bursa İl Başkanı Mehmet Deniz, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü, Milli İttifak Bursa Milletvekilleri, Saadet Partili ve Büyük Birlik Partililer katıldı.

MİLLİ İTTİFAK BAYRAĞINI MECLİSTE HEP BERABER…

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren SP İlçe Başkanı Ertan Sütçü "Genel Merkezimize, Saadet Partimize ve Büyük Birlik Partimize, bütün bu güzelliklerin arkasından bir güzellik daha ilave ederek, halkın beklentisi olan  ittifakı gerçekleştirmelerinden dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah kendilerinden razı olsun. Ve inşallah bu milli ittifak, salonda da olduğu gibi halkımızın ihtiyaçlarına karşılık bulacak ve inşallah Saadet Partimiz, mecliste, iktidarda yer alacak inşallah. Bütün bu güzellikleri ifade ettikten sonra, tabi ki şu an İnegöl İlçe Teşkilatı`nda bu program gerçekleşiyor. Dolayısıyla ilçe olarak, İnegöl olarak da üzerimize düşen sorumluluğun da bilincindeyiz. Bizler inanıyoruz ki bu salonu dolduran tüm gönüldaşlarımız, inşallah üzerlerine düşen vazifeyi, sorumlulukları malıyla, canıyla cihat ederek, hedefine ulaştıracaktır Allah`ın izni ile. Ve inşallah İnegöl`ümüz, Bursa`mız ve ülkemizde Milli İttifak bayrağını mecliste hep beraber gerçekleştiririz diyorum. Ve tekrar bu güzel toplantımıza teşriflerinizden dolayı ayrı ayrı her birinize teşekkür ediyorum, toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

MAHALLE TEŞKİLATLARI TANITIMI

Sütçü`nün konuşmalarının ardından, Saadet Partisi Mahalle Başkanları kamuoyuna tanıtıldı.

DESTEK BEKLİYORUM

Saadet Partisi Bursa İl Başkanı Mehmet Atmaca ise, "Konuşmasını heyecanla beklediğimiz büyüklerimiz var. Ama ben birkaç şey söylemek istiyorum. Bu günlere sizlerin gayretleri ile geldik. Bu son günleri en iyi şekilde değerlendirmek zorundayız. Hepiniz bunun bilincindesiniz. Ve önümüzde sayılı günler var. Bu nedenle herkesin elinden gelen gayreti göstermesini istiyoruz. Biliyorsunuz Milli İttifak ile Büyük Birlik Partisi ile bir araya geldik. Burada da Büyük Birlik Partili arkadaşlarımız ile çalışmalar yapmaktayız. Büyük Birlik Partisi ile ittifak bizleri çok mutlu etti. Hedeflerimiz aynı. Bu da bizleri çok mutlu ediyor. İnşallah bu hayırlı birlikteliğe Allah yardım edecek. Ben sözlerimi tamamlarken, bu son günlerimizdeki çalışmalarımızı hızlandırmanız noktasında sizlerden destek bekliyorum" dedi.

MEMLEKETTE ARTIK AHLAK DİYE, MANEVİYAT DİYE BİR ŞEY KALMAMIŞ

BBP Bursa İl Başkanı Mehmet Deniz’de, "Son 100 yılda ve özellikle de son yıllarda teknoloji ve teknik çok gelişti. Neredeyse artık uzayda turistik tatil yapılması düşünülüyor. Ancak buna mukabil, insanların maneviyatında çok büyük bir çöküntü var. Adeta bir çökmüşlük var. Memleketimizde de son 10 yılda neredeyse bu doruk noktasına çıkmıştır. Memlekette artık ahlak diye, maneviyat diye bir şey kalmamış. Boşanmalar, kadına şiddet, tecavüzler, uyuşturucu almış başını gitmiş. Memleketimizin üstüne adeta kapkara bulutlar çökmüş durumda. Ancak biliyoruzki bu durum bizi umutsuzluğa düşürmeyecek. Biz biliyoruz ki, kara bulutların ardından rahmet yağacak. Bu rahmet yağmurları, aynı amaç için rahmetten beslenen Saadet Partisinin ve Büyük Birlik Partisi`nin, Alperenlerin ve Mücahitlerin tarafında olacaktır. Niyetimiz hayır, akıbetimiz de inşallah hayır olacaktır" ifadelerini kullandı.

 

ÜLKEMİZ ÇOK CİDDİ PROBLEMLERLE KARŞI KARŞIYA

Konuşmanın ardından, Milli İttifak Bursa Milletvekili Adayları sahneye davet edilerek, kamuoyuna tanıtıldı.

HEPİMİZİ KORKUTACAK SEVİYEYE ULAŞTI

Son olarak ise konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Saadet Partisi Bursa Milletvekili Adayı Temel Karamollaoğlu, "İnşallah 8 Haziran ülkemizde yeni bir dönemin başlangıcı olacak. Hem bütün dünya hem de ülkemiz, çok önemli bir dönemden geçiyor.  Eskiden birlikte olduğumuz arkadaşlarımız bu ülkeyi 13 yıldır yönetiyorlar. Evet bir takım hizmetler yapıldı ama maalesef ülkemiz çok ciddi problemlerle karşı karşıya. Bir taraftan ahlaki ve manevi çöküntü, hepimizi korkutacak seviyeye ulaştı. Yolsuzluklar, israf, mecliste kavgalar, malesef okul kapılarına kadar dayanan uyuşturucu, parçalanan aileler, intihar eden gençler, bunların hepsi bizi endişelendiriyor. Öte taraftan geçinemeyen insanlar. Çalıştığı emeğini esirgemediği halde, ücretinin karnını bile doyurmasına yetmeyen insanlar. Kendi memleketini terk etmek mecburiyetinde kalan, buralara kadar kendi evlerinden kopup gelen insanlar,  bunların hepsi bizim kardeşlerimiz. Bizim ile aynı değerleri taşıyan ülkeler kan gölüne döndü. İşte Afganistan, işte Irak, işte Suriye, işte Mısır, işte Libya, şimdi bir de yemen, hepsi İslam Coğrafyası. İnancınızı değiştirip, kendilerine göre daha ılımlı bir hale getirmek isteyenler, bizim ülkemizin üzerinde gözü olanlar, bizi de parçalamak istiyor" dedi.

BİZ İSLAM BİRLİĞİ DERKEN, ONLAR AVRUPA BİRLİĞİ DEDİLER

"Biz ne istiyoruz? Biz bugün neden böyle bir ittifak ihtiyacı duyduk? Söylemlerini de değerlendiren Karamollaoğlu, “Elhamdülillah ki, hem Saadet Partili kardeşlerimiz, hem de Büyük Birlik Partili kardeşlerimiz, yıllardır hep, ‘ya biz hakikaten bir çok konuda, ittifak halindeyiz ama düşüncelerimizi, inancımızı farklı kelimelerle ifade ediyoruz’ diyordu. Bugün elhamdülillah bu ülkenin, içinde yaşadığımız dünyanın, daha iyi bir noktaya gelebilmesi için birlikte seçime gitmeye karar verdik. Ben ittifakta bulunan kardeşlerimi gönülden tebrik ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Ve inşallah bu birlikteliğin zafere dönüştürmeyi bizlere nasip etsin. Ne istiyoruz biz? Neticede Allah`ın rızasını yerine getirmeyi istiyoruz. Peki nasıl nail olacağız? Biz istiyoruz ki bütün dünya da huzur olsun. Barış olsun. Tek arzumuz bu. Dünyada barış ve huzur kendiliğinden gelmiyor. Buna mutlaka birilerinin önderlik etmesi gerekiyor. İnanıyoruz ki bizim gibi ülkeler, bu konuda mutlaka bayraklarını kapacaklar. En başta da Türkiye`miz. Hem İslam Alemine hem de geri kalmış ülkelere, hem de bugün dünyayı yönetmeye çalışan ama zulmü kendileri için bir araç olarak gören ülkelere de mesaj veriyoruz. Biz Türkiye`mizin yaşanılabilir bir hale gelmesini istiyoruz. Yaşanabilir bir Türkiye. Bir ülkenin yaşanılabilir bir hale gelmesi, kendiliğinden olmuyor. İdealleri, hedefleri bu hedefi gerçekleştirecek yönetimlere ihtiyaç var. Bizden kopan arkadaşlarımız bu hedeflerden vazgeçtiler. Biz İslam birliği derken, onlar Avrupa Birliği dediler. Biz ittifak edelim, güçlenelim derken, onlar batının peşinden koşmayı, kendileri için prensip kabul ettiler. Biz bu bölgede en büyük tehlike İsrail, Amerika ve onları destekleyen ülkelerdir derken, onlar onlarla ittifak yapmayı, ülkemizin ve dünyanın kurtuluşuna vesile olacak zannettiler" diye konuştu.

AKAN KAN DURMALI

"Akan kan durmalı. Ülkede öncelikle barış sağlanmalı” diyen Karamollaoğlu, “Çocuklarımız uyuşturucu alışkanlığından koparılmalı. Kadın cinayetleri işlenmemeli. Küçüklerin büyüklere saygısı, büyüklerin ise küçüklere sevgisi zirveye çıkmalı. Yolsuzluğun adı bile geçmemeli.  İsraf olmamalı. Bunun için de eğitimin mutlaka düzelmesi icap eder. Mutlaka Türkiye Büyük Millet Meclisi`nde sizin seçip oaraya gönderdiğiniz gibi insanlar, bu ülkenin problemlerinin çözülmesi gündeme geldiği zaman, birbirleri ile ağza alınmayacak küfürlerle mücadele etmemeli. Orada makul insanlar olmalı. Mecliste makul bir ses lazım" şeklinde konuştu.

BİZ HAKSIZLIĞA MEYDAN OKUMAK İÇİN ÇIKIYORUZ

Karamollaoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bir ülkenin güçlü olması, o ülkede sadece yolların yapılması, yüksek binaların dikilmesi ile sağlanamaz. Hızlı trenler, hava alanları yetmez. Bir ülkenin güçlenmesi, kendisinin ihtiyaç duyduğu her şeyi dışardan alarak değil, kendisi sağlamak durumundadır. Biz kendi sanayimizi kurmadan, yüksek teknolojiyi kendimiz üretmeden, bu memlekette her insana iş bulmadan, çalışan insanında geçimini rahatlıkla sağlayacağı ücretleri almadan olmaz. Güçleneceğiz. Dünyaya meydan okuyacak hale geleceğiz. Biz dünyaya meydan okumak için ortaya çıkmıyoruz. Biz haksızlığa meydan okumak için çıkıyoruz, zulme meydan okumak için çıkıyoruz, İsrail`e meydan okumak için çıkıyoruz. Adaletsizliği durdurmak için çıkıyoruz. Batıya gidince herkes zanneder ki biz batı düşmanıyız. Biz batıdaki zihniyetin düşmanıyız. Sen zulüm edersen, sömürüyü prensip haline getirirsen, kim olursan ol, kıymetin olmaz".

YEMİN ETTİLER

Yapılan konuşmaların ardından, Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu`nun "Üşüyorum" şiiri sinevizyon eşliğinde izlendi. Ardından Merhum Necmettin Erbakan`ın yine senevizyon eşliğinde seslenmesiyle birlikte, bütün salon ayağa kalkarak toplu yemin etti.

Son Güncelleme: 23.04.2015 19:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<