banner359

Minik Ayaklar Eserlerini Sergiledi

.

24 Nisan 2015 Cuma 10:41 2015-04-24 10:42:53
Minik Ayaklar Eserlerini Sergiledi
 Minik Ayaklar Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan Resim ve El İşi Eserlerin yer aldığı sergi dün İnegöl AVM Sergi Salonunda düzenlenen törenle izlenime açıldı.
Açılışa Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, İlçe Jandarma Komutanı Uğur Baş, Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, CHP İlçe Başkanı Engin Başar, Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ile öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

Kurdele kesimi öncesinde konuşan Minik Ayaklar Anaokulu Müdürü Enerjin Çakır, “23 Nisan geleneksel sergimizi İnegöl AVM’de açtık. Çocuklarımızın yıl boyu yaptığı etkinlikler olarak sergilendi. Metaryel, Fen, İngilizce köşemiz var. Çocuklarımızın hayallerine yürüdüklerini simgeleyen projeyle sergimizi açmış buluyoruz. Sergimiz iki gün daha açık kalacak. Çok yoğun bir ilgi var. Velilerimizi de çok ilgili. Her yıl oluyor ama bu yıl ilgi de çok, projelerimiz de farklı” dedi.  Sergide 400’ü aşkın eserin yer aldığını aktaran Çakır, 87 öğrencinin bir yıl içinde yaptığı sınıf içi ve bireysel çalışmaların yanı sıra bazı ailelerinde katıldığı projelerin sergilendiğini sözlerine ekledi.

Kaymakam Ali Akça ise, “Bugün 23 Nisan. 23 Nisan Çocuk Bayramını bizlere hediye eden büyük Atatürk’ü, yine bize bu vatanı yurt edindiren şehitlerimizi, gazilerimi rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum. Minik Ayaklar Anaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu bu güzel eserleri birazdan hep beraber göreceğiz. Yarınlarımız olan çocuklarımıza, geleceğimiz olan evlatlarımıza da teşekkür ediyorum. Çok güzel eserler meydana getirmişler. Hayırlı, uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Minik Ayaklar Anaokulu öğrencileri, 23 Nisan şarkısını seslendirdi. Ardından, kurdele kesimiyle sergi izlenime açıldı.

Son Güncelleme: 24.04.2015 10:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<