banner359

Minik Dağcılarda Tırmanış Heyecanı

21 Ağustos 2017 Pazartesi 20:27 2017-08-21 20:35:25
Minik Dağcılarda Tırmanış Heyecanı

İnegöl Belediyespor ve DOSTUM işbirliğinde açılan kurs kapsamında Dağcılık Branşı bünyesinde eğitim almakta olan yaşları 7 ile 13 arasında değişen 25 sporcu, kaya tırmanış eğitimi aldılar.

İnegöl Belediyespor ile DOSTUM işbirliğinde gerçekleştirilen kurslarda Dağcılık Branşı bünyesinde eğitimleri süren yaşları 7 ile 13 arasında değişen 25 minik sporcu, geçtiğimiz Cumartesi günü Kestel Narlıdere’ye giderek kaya tırmanış eğitimi gerçekleştirdiler.

Antrenör Bülent Aktaş nezaretinde kaya tırmanışı ile tanışan öğrenciler, yapılan bilgilendirmelerin ardından duvara geçtiler. Sırasıyla rotalara tırmanan 25 minik öğrenci birbirlerinin emniyetlerini alarak bilgilerini pekiştirdiler. 

Haftanın 3 günü İnegöl Belediye Spor Salonu’nda spor tırmanış gerçekleştiren ve eğitimlerine aralıksız olarak devam eden minikler ilk defa kaya tırmanışıyla tanışarak bu heyecanı tattılar. 4 rota açan minikler bu rotaları sorunsuz tırmanarak eğitimlerini tamamladılar.

Son Güncelleme: 21.08.2017 20:35
Anahtar Kelimeler:
InegölDostum
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<