banner359

Minik gönüllerden Halep'e yardım eli

17 Kasım 2016 Perşembe 09:56 2016-11-17 09:58:23
Minik gönüllerden Halep'e yardım eli

 İnsani Yardım Vakfı İnegöl Şubesinin, İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´ne yazdığı yazı ile başlayan kampanya Kosova Eğitim Kurumlarında büyük ilgi gördü.

“Halep Yanıyor İnsanlar Ölüyor” sloganıyla başlatılan kampanya nedeniyle toplanan temel gıda maddeleri koliler halinde paketlenerek öğrenciler tarafından yetkililere teslim edildi. Bu yardım sayesinde değerler eğitimi projesi kapsamında yardımseverlik duygusu kapsamlı bir şekilde işlenmiş oldu.

Kosova Eğitim Kurumları Okul Müdürü Erol Baştürk. “Kampanyayı değerler eğitimi projesinin bir parçası haline getirdik. Yardımseverlik konusunu işlemek için bulunmaz bir fırsat diye düşündük. Güzel katılım oldu. Kampanyaya destek veren öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ederim” dedi. 






Son Güncelleme: 17.11.2016 09:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<