banner359

Miniklerden Özel Sergi

.

22 Nisan 2015 Çarşamba 22:08 2015-04-22 22:14:42
Miniklerden Özel Sergi
 Hacı Sevim Yıldız Anaokulu’nda eğitim gören minikler yıl boyunca hazırladıkları resim ve el işlerini Özdilek AVM’de düzenlenen törenle beğeniye sundular. 
Özdilek AVM sergi bölümünde düzenlenen açılışa Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Özdilek AVM İşletme Müdürü Cahit Akyüz, bazı okul müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar katılım gösterdiler.
 
OKULUN İLK SERGİSİ
Kurdele kesimi öncesinde bir konuşma yapan Hacı Sevim Yıldız Anaokulu Müdürü Seviye Özkan, “Bu sene benim için olduğu kadar okulumuz için de ilklerin yaşandığı bir sene. Bebek gibi baktığımız, büyüttüğümüz okulumuz ilk eğitim öğretim yılını doldurmakta. Bu sebepledir ki, bugün okulumuzun ilk sergisini açıyor olmamız da bizim için ayrı bir mutluluk ve gurur kaynağıdır. Bu sergide yer alan çalışmaların her çizgisi, her dokunuşu farklı ve kelimelerle tarif edilemeyecek kadar değerlidir. Bu gururu ve mutluluğu yaşamamızı sağlayan öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi gayret ve başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Katkılarından dolayı velilerimize, ayrıca bizleri yalnız bırakmayan, sevincimize ortak olan değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
 
DAHA GÜZEL OLACAK
Dolu dolu haftalar geçirdiklerini belirterek konuşmasına başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ise, “Bir taraftan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle okullarımız tarafından düzenlenen etkinlikler var. Bir taraftan da Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle birçok program düzenleniyor. Bugün Hacı Sevim Yıldız Anaokulu’nun ilk eğitim öğretim yılında yaptıkları ilk sergiyi açacağız. Gerçekten okul müdiremiz okulun yeni tanzim edilmesine rağmen güzel ve gayretli çalışmalar yapıyor. Şuan okulumuzda 42 öğrencimiz eğitim görüyor. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha güzel olacak. Minik yavrularımızın yaptıkları güzel eserlerin yer aldığı sergiyi açmaktan hem mutlu oluyoruz hem de gurur duyuyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 
Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle sergi izlenime açıldı. Özdilek AVM girişinde yer alan serginin 25 Nisan Cumartesi gününe kadar açık kalacağı ifade edildi.

Son Güncelleme: 22.04.2015 22:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<