Yan Yana Poz Verdiler

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ile aralarında bir problem olmadığını söyledi. Bodrum’a gelen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve kulübün ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi Bodrum Ticaret Odası...

12 Eylül 2014 Cuma 10:23
Yan Yana Poz Verdiler

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ile aralarında bir problem olmadığını söyledi.

Bodrum’a gelen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve kulübün ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’un teknesine Beşiktaş bayrağı asma organizasyonuna katıldı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve kulübün ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, verdikleri pozlarla aralarının iyi olduğunu gösterdi. Medyada çıkan haberler ile ilgilide konuşan Orman ve Çebi, Beşiktaş ne zaman rayına otursa böyle laflar çıkarıyorlar ifadelerini kullandı.



ORMAN: "BU GÖREVLER BİR GÜN GELİP GEÇECEK"

Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon’un ’Müskebi’ adlı teknesine Beşiktaş bayrağı açmak için Ortakent mahallesindeki limanda organizasyon düzenlendi. Organizasyona Fenerbahçe taraftarı olan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Macit Oğuzata ve taraftarlar katıldı. Bayrak asma merasiminin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Orman, Çebi ile böyle güzel bir akşamda buluştuklarını belirterek, “Bu görevler bir gün gelip geçecek. Bunların anısı bizde kalacak. Arkamızda hoş bir seda bırakmayı Allah nasip etsin bize” dedi.



"BEŞİKTAŞ HER MAÇI KAZANMAK İÇİN OYNUYOR"

Çaykur Rizespor karşılaşmasıyla ilgili soruları da yanıtlayan Orman, oynanacak her maçın zor olduğunu vurgulayarak, "Beşiktaş tabii ki her maçı kazanmak için oynuyor. Bu maçı da kazanmak için sahaya çıkacaktır. Tahmin ediyorum ki Rizespor da en azından puan almak için geliyordur. Sonucu sahadaki spor belirleyecek” diye konuştu.



"AMACIMIZ, KENDİMİZİ TARAFTARIMIZA VE TÜRK SPORUNA GÖSTERMEK"

Gazetecilerin Beşiktaş’ta Ahmet Nur Çebi’nin imza seremonisinde sadece başkanın yer almasına, "’Yükü ben çekiyorum, emeğimin yok sayılmasına üzüldüm’ diyerek tepki gösterdiği doğru mudur" sorusuna ise Orman, “Beşiktaş ne zaman rayına otursa bir şeyler çıkıyor, bir şeyler anlatıyorlar. Şimdi Ahmet bey de yanımda zaten. Maalesef bunlarla muhatap oluyoruz ama bizim işimiz onlara cevap vermekten daha fazla işimizi iyi yaparak kendimizi taraftarımıza ve Türk sporuna göstermek. Onu yapmaya çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.



ÇEBİ: "ŞAHSİ EGOLARIMIZ BAHİS VE SÖZ KONUSU OLAMAZ"

Ahmet Nur Çebi ise çıkan haberlerin çok komik olduğunu ifade ederek, “Biz buraya hizmet etmeye geldik. Hiçbirimizin koltuk ya da bir fotoğraf veya televizyonda gözükme amacı yok. Sonuç itibariyle Beşiktaş başkanının olduğu yerde olması gereken şekilde o toplantı yapılmıştır. Fikret beyin de söyledikleri de doğrudur. Transferlerde son derece büyük emeği geçmiştir. Bunun bu şekilde aksettirilmesi tamamen Beşiktaş’ın şu anda başarıya gidecek olan yolda, kafasını kaldırmış olmasından rahatsız olan tahmin ediyorum dahili muhalefet var. Bunlarla başarılı olacaklarını düşünmüyorum. Beşiktaş bizim içindir. Biz her şeyi Beşiktaş için yapıyoruz. Şahsi egolarımız ve söz konusu olamaz” şeklinde konuştu.

(İHA)

banner380

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<