MOBESE Eylül’e Kaldı

-

31 Temmuz 2014 Perşembe 13:17 2014-07-31 13:19:24
MOBESE Eylül’e Kaldı
 

Emniyet Genel Müdürlüğü ve İnegöl Belediyesi işbirliği ile yapılmakta olan ve Ramazan bayramının hemen ardından faaliyete başlatılması düşünülen MOBESE sisteminin, faaliyete geçme tarihi uzadı.

Ağustos ayı başında hizmete başlatılması planlanan MOBESE’nin, kamera kurulacak noktalarda artış olması nedeniyle Eylül ayı başında hizmete açılması hedefleniyor.

banner380

İLAVELER KAMERALAR DA TAKILACAK

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden İl Özel İdaresi'ne aktarılan 1 milyon TL ve Belediyenin 5 yıllık kira için ödeyeceği 250 bin TL’de dahil olmak üzere 1 Milyon 250 bin TL’ye mal olacak MOBESE’nin altyapı çalışmaları kapsamında, İnegöl’deki  25 ayrı noktaya 94 kamera takıldı. Yapılan tetkikler sonucunda şehrin belirli bölgelerinde MOBESE kameralarının eksik olduğunun tespit edilmesi ise, plan değişikliğine neden oldu.

2014 Ağustos ayı başında hizmete başlatılması planlanan MOBESE sisteminde, 7 noktaya daha ilave yapılacak olması nedeniyle, faaliyete geçirilme  tarihinin bir ay ötelendiği bildirildi.

Son Güncelleme: 31.07.2014 13:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<