banner359

Mobiliyum Avm B Etabında İnşaat Sürüyor

.

23 Eylül 2014 Salı 11:49 2014-09-23 11:50:37
Mobiliyum Avm B Etabında İnşaat Sürüyor
 İnegöl ile Bursa arası yol üzerinde, Akıncılar mahallesi yol ayrımı mevkiinde yükselen İnegöl Mobiliyum AVM’nin (Mobilya Kent), mobilyanın dünyaya açılan penceresi olacağını ifade eden Mobiliyum Genel Müdürü Yusuf Şen, projenin B etabı kısmında da çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti.

PREFABRİK MONTAJLARINA BAŞLADIK

Dün saat 14.30’da Mobiliyum AVM Proje Müdürü Bülent Decan ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyen Mobiliyum Genel Müdürü Yusuf Şen, “Mobilya sektörünün büyük bir merakla beklediği, İnegöl Mobilya AVM’nin ismi bundan sonra Mobiliyum AVM olarak değiştirilmiştir. Öncelikle bunu zikretmek istiyorum. Daha önce birkaç kez habere konu olmuştu. A etabında belli bir noktaya geldik. Artık tamamen içinde ve dışında mimari düzenlemeler yapıyoruz. Artık A etabında yavaş yavaş son etaba geldik diyebiliriz. Ama A etabının paralelinde bir de bizim B etabı çalışmamız vardı. B etabının çok önemli özelliği, A etabına göre daha farklı türden üyelerin bir arada yer almış olduğu orta ve küçük işletmelerin bünyesinde barındırıldığı bir etap. Şuan da onunla ilgili çalışmalara da start vermiş durumdayız. Aslında uzun zamandan beridir temelle ilgili bir çalışma yapıyorduk. Temelde artık nihayete geldik ve prefabriklerimiz hazırdı. Büyük bir hızla prefabrik montajlarına başladık. İnşallah yakın zamanda iki etabımızın binası teşekkül edilmiş olacak” dedi.

B ETABINDA 3 FARKLI EBATTA MAĞAZALAR YER ALIYOR

B etabında 39 tane üyelerinin olduğunu belirten Şen, “Burada muhtelif dükkanlarımız var. Muhtelif olmasının özelliği çünkü diğer tarafta bin 350 metrekarelik mağazamız varken, hem ekonomik olarak hem de sayısal olarak burada yer alma imkanı bulamayan bazı üyelerimize talebin çok olmasından kaynaklanan ve bu talebi çözmek adına yönetimin oluşturmuş olduğu bir alan burası. Dolayısıyla burada daha küçük ölçekli, daha orta ölçekli işletmeleri, bu bünyede barındırabilmek adına küçük, orta ve büyük işletmeler planlandı. Burada yaklaşık 70 bin 400 metrekarelik bir inşaat yapıyoruz. Bu inşaat alanı 20 bin metrekarelik arsa üzerine tesis edilecek. 39 üyeden 18 üyemizin bin 200 metrekarelik, 8 üyemizin 840 metrekarelik, 16 üyemizin de 420 metrekarelik mağazası olacak. Ve bu mağaza sahipleri de burada ticari faaliyetlerini sürdürecekler. Proje kapsamında 39 üyemiz var ama 42 tane işyerimiz olacak. Daha önce A etabında ifade ettiğimiz gibi burada da oldukça yüksek yapılan bir çatı katı, ilave bir kat gibi olacak. A etabında 38 tane ilave işyerimiz olacak. Aynı alanı B etabında da oluşturmuş olacağız. Görmüş olduğunuz gibi A ve B etabı birbirine paralel olarak devam ediyor. A etabı bitmek üzereyken, B etabında çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 23.09.2014 11:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<