banner359

Mobilyacılardan Yeni Başkanlara Ziyaret

05 Aralık 2017 Salı 16:19 2017-12-05 18:35:54
Mobilyacılardan Yeni Başkanlara Ziyaret

İnegöllü mobilyacılar, yeni başkanlık görevine getirilen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ve İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ı ziyaret ederek, başarılar dilediler.
MODEF Yönetim Kurulu Başkanı ve İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği  (İMOS) Başkanı Yavuz Uğurdağ ve Modef ve İMOS yönetimi, yeni başkanları makamlarında ziyaret ettiler.
Samimi ortamda gerçekleşen ziyaretlerde konuşan MODEF Yönetim Kurulu Başkanı ve İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği  (İMOS) Başkanı Yavuz Uğurdağ, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ve İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’a yeni görevlerinde başarılar dileyerek, “İnegöllü isimlere Bursa’da görev verilmesi İnegöllüleri olduğu gibi biz mobilyacıları da ziyadesiyle memnun etmiştir. Bursa’da görev yapan Alinur Aktaş ve Ayhan Salman, Bursa’nın tüm ilçelerine gerekli hizmeti vermek için gerekli çabayı göstereceklerdir. İnegöl’de Alper Taban başkanımız, bayrağı aldığı yerden daha yukarılara çıkarmak için gerekeni yapacaktır. İnegöl çok önemli bir ilçe. Bursa’da olduğu gibi Ankara’da da gerekli temsiliyete sahip bir merkez. Yeni fuar alanımızla alakalı çalışmalarımız sürüyor. Siyasi ve bürokratlarımızın desteği ile fuar alanımızı İnegöl’e kazandırmak için çalışıyoruz. İnegöl yeni fuar alanı sadece İnegöl’e değil Bursa’daki bazı fuarlara da ev sahipliği yapacak.” Dedi.

Son Güncelleme: 05.12.2017 18:35
Anahtar Kelimeler:
InegölMobilyaE-inegol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<