banner359

"Mobilyada Gelinen Noktada Lojistik Altyapının Önemi Büyük"

25 Kasım 2016 Cuma 19:31 2016-11-25 19:38:11
"Mobilyada Gelinen Noktada Lojistik Altyapının Önemi Büyük"

 39 No’lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 500’ün üzerinde üye sayısı ve Türkiye’nin hemen her yerini kapsayan ulaşım ağı ile Taşıyıcılar Kooperatifi’nin İnegöl Mobilyasının gelişimine katkısının büyük olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkan Yardımcısı Alper Taban ve beraberindeki meclis üyeleri ile AK Partili yöneticilerin katılımıyla 39 No’lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret etti. Cuma namazını kamyon garajında kooperatif üyeleri ile birlikte kılan Başkan Aktaş, daha sonra Kamyon Garajı çevresinde incelemelerde bulundu.

KAMYON GARAJI ÇEVRESİNDE İNCELEME YAPILDI
Namaz sonrası kooperatif üyeleri ile görüşen Aktaş, daha sonra Kooperatif Başkanı Yusuf Ziya Özbek ve İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz nezaretinde bölgede incelemeler yaptı. İnegöl Belediyesi tarafından bir süre önce asfaltlanan garaj önündeki yolu inceleyen Aktaş, kooperatifin işlettiği petrol istasyonu ve kooperatifin garaj kısmını da gezdi. İnceleme sırasında bölgenin ihtiyaçları ve sorunlarına ilişkin istişareler de yapıldı.

MOBİLYADA GELİNEN NOKTADA LOJİSTİK ALTYAPININ ÖNEMİ BÜYÜK
İncelemeler sırasında bir açıklama yapan Başkan Alinur Aktaş, yönetici ve meclis üyeleri ile birlikte her Cuma sabah namazını Bereket Sofrası etkinliğinde farklı bir camide kıldıklarını, yine Cuma namazını da farklı bir camide ilçe halkıyla buluşarak, sorunları istişare ederek değerlendirmeye çalıştıklarını söyledi. Aktaş, “Bugün de Cuma namazında Kamyoncular Garajının mescidinde icra ettik. 500 küsur üyesi olan Türkiye’nin büyük kooperatiflerinden bir tanesi. Bildiğiniz gibi daha önce bizim tahsis ettiğimiz yerde çalışmalarını yapıyorlar. İnegöl de ticari sirkülasyonu olan bir yer. Beraberinde burada etrafın düzenlenmesi, asfalt yapılması, eksik ve aksakların giderilmesi noktasında da çok ciddi desteklerimiz oldu. Nihayetinde özellikle İnegöl’ün nakliye ve ulaşım avantajını ortaya koymak adına bunları yaptık. Mobilyada geldiğimiz noktada lojistik altyapının önemli bir katkısı var. Beraberinde önemli marka ve firmalarımız var” dedi.

SORUNLAR YERİNDE İNCELENDİ
Kooperatifte çok güzel işleyen bir sistem olduğuna vurgu yapan Aktaş, “Asli görevimiz olmamasına rağmen dönem dönem kooperatifimizden gelen istekler doğrultusunda farklı işadamlarımıza da kooperatifimizle çalışsınlar diye yönlendirmelerimiz ve çağrılarımız da oldu. Nihayetinde ben yerel yöneticiyim. İstiyoruz ki ilçemizdeki insanlar hem ekonomik anlamda hem de ticari anlamda beraberinde yaşadıkları şehirde mutlu olsunlar, destek alsınlar. Burada çok düzenli işleyen bir sistem var. Kooperatif Başkanımıza ve ona destek veren Oda Başkanımız ile yönetimlerine teşekkür ediyorum. Sorunları da burada yerinde istişare etme fırsatı bulduk” diye konuştu.

HER ZAMAN BİZİMLE BİRLİKTE OLDULAR
39 No’lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yusuf Ziya Özbek ise Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın her zaman kendilerine destek olduğunun altını çizerek “Başkanımız bugün bizleri ziyaret etti. Başkanımızın Taşıyıcılar Kooperatifinde emeği çok. Her zaman yanımızda oldular. İş konusunda olsun, fabrikalar konusunda olsun, buranın alt yapı sorunu olsun, park sorunu olsun, petrol ruhsatı konusunda olsun bizlere çok katkıda bulundular. Kendilerine ve ekibine teşekkür ediyorum. Her zaman bizimle birlikte oldular” ifadelerinde bulundu.

HER ZAMAN ESNAFIN YANINDA OLMUŞTUR
İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz da yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Çok saygıdeğer Belediye Başkanımız bugün Cuma namazını birlikte eda etmek üzere kooperatifimizi ziyaret etti. Ben 7 yıldır Oda Başkanıyım ama Başkanımızı öncesinden de çok iyi tanıyorum. Her zaman esnafın yanında olmuştur. Tüm odaların olduğu gibi şoförler odamızın da fazlasıyla destekçisi oldu. Ben her zaman kendisine teşekkür ediyorum. İyi ki böyle sağlam bir Belediye Başkanıyla çalışıyoruz. Esnaf teşkilatlarına vermiş olduğu destekten dolayı şükranlarımı sunuyorum.”

Son Güncelleme: 25.11.2016 19:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<