banner359

Modef Expo İnegöl'e iyi geldi

12 Kasım 2016 Cumartesi 10:40 2016-11-12 10:43:34
Modef Expo İnegöl'e iyi geldi

 Bursa Valisi İzzettin Küçük´ün katılımı ile 8 Kasım´da izlenime açılan, İnegöl´ün dünyaya açılan kapısı MODEF EXPO Fuarı, yurtdışı ve yurtiçi ziyaretçilerin akınına uğradı.

Fuarı dördüncü gününde değerlendiren İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) Başkanı ve MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Fuarımızın 4. gününü yaşıyoruz. Fuarımızın açılış gününden bu güne kadar oldukça yoğun ziyaretçi geliyor. Özellikle de fuar alanındaki düzenleme çalışmaların neticesini almış bulunuyoruz. Yurtiçi ve yurtdışı ziyaretçilerimizin fuarla ilgili düşünceleri oldukça olumlu. Olumlu tepkileri de bizi çok memnun etti. Özellikle fuarımızda yapmış olduğumuz iç kısımdaki ve dekorasyon yenilemeleri bize çok ciddi bir şekilde olumlu yansıdı. Dış alım heyetlerimiz, medya tanıtım programlarımız istediğimiz hedefe ulaştırdı. Fuar şuan itibariyle ziyaretçi açısından çok verimli bir şekilde devam ediyor. Çok huzurlu bir ortam var. Fuarda yer almaktan mobilyacılarımızda, ziyaretçilerimizde çok keyif alıyorlar. Fuarımızda bize katkı sağlayan firmalarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu fuarımız bir başka fuar oldu. Çok güzel oldu. İnşallah bunun geri dönüşlerini de 2017 Nisan Fuarında ve 2017 Kasım fuarında ciddi bir şekilde alırız diye temenni ediyorum” dedi.

BU FUAR İNEGÖL´E İYİ GELDİ

Komşu ülkeler ve ticaret yapılan ülkelerde siyasi ve ekonomik krizlerin devam ettiğini hatırlatan Uğurdağ, “Ama bunun yanında yine de o ülkelerden ziyaretçiler geliyor. Kısmen alışverişimizde oluyor. Sadece gezmek içinde gelenler de var. Bu bir fuar. Özellikle gezmek için gelenlerde bizim için önemli. Çünkü bunun geri dönüşümü sonraki fuarlara yansıyacaktır. İç piyasada özellikle ziyaretçi sayımız çok yüksek. Burası mobilyanın merkezi. İnsanlar alışveriş yapsalar da, yapmasalar da bu fuarı muhakkak ziyaret ediyorlar. Firmalarımız da oldukça memnunlar. MODEF EXPO, hem mobilyacılarımıza hem de İnegöl´e iyi geldi. 20 bin ziyaretçi sayısına da ulaşacağız” diye konuştu.

DÜNYAYA İNEGÖL FUARINDA BULUŞTURACAĞIZ

Yeni pazarlar arayışlarının sürdüğünü aktaran Uğurdağ, “Aylardır yeni pazarlar için çalışıyoruz. Bu sene itibariyle fuarlarımızı ziyaret etmemiş olan Hindistan, Güney Kore, Amerika, Kuzey ve Batı Afrika ülkeleri fuarımıza geldiler. Onlarda memnun oldular. Yeni pazarlar konusunda çalışmalarımızı sürdürüyor. Bütün dünyayı inşallah önümüzdeki İnegöl fuarların da buluşturmuş olacağız” ifadelerini kullandı.  

Son Güncelleme: 12.11.2016 10:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<