Modef Mart'ta Kapılarını Açacak

20 Ocak 2017 Cuma 11:00 2017-01-20 11:07:19
Modef Mart'ta Kapılarını Açacak

 İnegöllü mobilyacıların yeni modellerini dünya pazarına sunduğu, MODEF ve MODEF EXPO olarak yılda iki kez düzenlenen MODEF fuarlarından, Nisan ayında gerçekleştirilen MODEF Fuarı tarihi öne çekildi.

banner380
Yıllardan bu yana Nisan ayında kapılarını açan MODEF EXPO fuarı bu yıl Mart ayında gerçekleştirilecek.

21 Mart´ta 37. kez kapılarını açacak MODEF Fuarı 26 Mart tarihine kadar izlenime açık kalacak. Bu zamana kadar Nisan ayının ilk haftasında düzenlenen MODEF, ilk kez Mart ayında izlenime açılacak.

MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, MODEF fuarının tarihinin öne çekilmesini yönetim olarak kararlaştırdıklarını belirterek, “Her yıl Nisan ayı başında düzenlediğimiz EXPO Fuarımızın tarihinde bu sene değişikliğe gittik. Yönetim kurulu olarak kararımızı aldık. Daha önce Nisan´da yapmış olduğumuz fuarımız bundan sonra 21-26 Mart 2017 tarihinde düzenlenecektir. Nisan fuarı özellikle ilkbahar fuarıdır, sezonun açılış dönemidir. Ramazan´ın da öne gelmesinden dolayı Nisan fuarı tarihi gecikmiş duruma düşmüştü. Artık bunu 21-26 Mart tarihleri arasında düzenleyeceğiz ki, ilk açılan piyasaya daha çabuk girelim, ürünlerimizi daha çabuk gösterelim ve sevkiyatı daha hızlı yapabilelim. Bunu Mart fuarında da göreceğiz. Doğru bir karar olacağını ümit ediyoruz” dedi. 





Son Güncelleme: 20.01.2017 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<