banner359

Modef yerine kapalı pazaryeri

21 Haziran 2017 Çarşamba 14:30 2017-06-21 14:35:08
Modef yerine kapalı pazaryeri

 Pazarcı esnafının, Pazartesi Pazaryerinin kapalı pazaryerine dönüştürülmesi ile ilgili talebini değerlendiren Belediye Başkanı Alinur Aktaş, MODEF tarafından fuar alanı boşaldıktan sonra alanı kapalı pazaryerine dönüştürmeyi düşündüklerini belirtti.

Esnafların kapalı pazaryeri talebine dün Encümen salonunda düzenlediği basın toplantısında cevap veren Başkan Alinur Aktaş, “Mevcut fuar alanını inşallah MODEF terk edecek. Bir pazaryeri şuan Akhisar Mahallesinde 4,5 milyon liraya yapıyoruz. Pazartesi pazaryerinde yapacağımız bir pazaryerinin maliyeti 8-10 milyon liradan aşağıya olmaz. Şuan ki yeride kapatmamız mümkün değil. O yerde kentsel dönüşüm düşünülüyor. Bizim elimizde fuar alanı gibi önemli bir alan var. Fakat fuar alanıyla ilgili bir senelik ekstra bizden uzatma istenildi. Ama MODEF fuar alanından çıktıktan sonra orası bomboş kalacak. Bizim alternatif olarak Pazartesi pazarı için tuttuğumuz yerlerden bir tanesi. O yüzden şuan beklemedeyiz” şeklinde konuştu. 







Son Güncelleme: 21.06.2017 14:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<