banner359

Motosiklet ile Servis Minibüsü Çarpıştı: 1 Yaralı

09 Ekim 2017 Pazartesi 16:07 2017-10-10 09:46:02
Motosiklet ile Servis Minibüsü Çarpıştı: 1 Yaralı

Eski Ankara Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında, servis minibüsü ile motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgilere göre kaza Orhaniye Mahallesi, eski Ankara Caddesi üzerinde meydana geldi. Orhaniye Kavşağı istikametinden seyir halinde olan Ahmet Ofi idaresindeki 16 F 2534 plakalı motosiklet önündeki aracı soldan geçerek ilerledi. Karşı şeritten gelen Ufuk Barul idaresindeki 16 S 6413 plakalı servis minibüsünü fark eden motosiklet sürücüsü frene basarak kaydı. Kaymanın etkisiyle savrularak yere düşen sürücü, servis minibüsünün altına kaldı. 

Yaralanan motosiklet sürücüsüne ,ilk müdahaleyi olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekipleri yaptı. Yaralı daha sonra ambulans ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Son Güncelleme: 10.10.2017 09:46
Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<